پايين بودن ويتامين D در جريان خون، كمتر از حد طبيعي ميتواند خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را افزايش دهد.
پايين بودن ويتامين D در جريان خون، كمتر از حد طبيعي ميتواند خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را افزايش دهد. محققان استراليايي متوجه شدند افرادي كه ويتامين D كافي دريافت نميكنند، با احتمال 57 درصد بيشتر از افرادي كه داراي مقادير كافي اين ويتامين در بدنشان هستند، ممكن است به ديابت نوع دوم دچار شوند. ويتامين D، هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشيد بهطور طبيعي در بدن ساخته ميشود. همچنين مصرف برخي غذاها مانند تخممرغ و ماهي ميتواند به تامين اين ويتامين در بدن كمك كند. مهمترين كاربرد ويتامين D به همراه كلسيم براي ساخت و تقويت استخوانهاي بدن است. آخرين مطالعات نشان داده علاوه بر موارد بالا، ويتامين D ميتواند به پايين آمدن فشار خون و همچنين كنترل قند خون كمك كند. در افرادي كه مبتلا به ديابت نوع دوم هستند، بدن نميتواند از انسولين توليد شده بهطور موثر براي كنترل قند خون استفاده كند. در عين حال محققان متوجه شدند ويتامين D ميتواند به افزايش ترشح انسولين در بدن كمك كرده و به اين ترتيب كنترل قند خون را سادهتر كند. اين ويتامين، همچنين نقش زيادي در كاهش خطر ابتلا به آسم، بيماريهاي قلبي و برخي انواع سرطانها
دارد.
ارسال نظر