چگونه از فاسد شدن غذا پيشگيري كنيم؟
«مارتا استوارت»، مدير انجمن خانهداري مارتا و سردبير مجله خانهداري living براي پيشگيري از فاسد شدن موادغذايي توصيههاي جالبي را براي خانمهاي خانهدار دارد.
برترین ها: «مارتا استوارت»، مدير انجمن خانهداري مارتا و سردبير مجله خانهداري living براي پيشگيري از فاسد شدن موادغذايي توصيههاي جالبي را براي خانمهاي خانهدار دارد.
- هميشه در يخچال 2 بخش متفاوت را به غذاهاي خام و غذاهاي پخته اختصاص دهيد و از قرار دادن اين 2 نوع غذا در كنار هم بپرهيزيد. اين كار مانع از فساد غذاي پخته شده ميشود.
- هرگز سبزيها را كنار انواع گوشتها قرار ندهيد. گاهي ممكن است آلودگيها و باكتريهاي موجود در سبزي موجب فاسدشدن گوشت شود.
- هميشه گوشت قرمز، مرغ و ماهي را درون كيسه پلاستيكي يا درون يك بشقاب قرار دهيد تا آب آن روي موادغذايي ديگر نريزد و موجب فساد و آلودگي خوراكيها نشود.
- هميشه براي خرد كردن سبزي و گوشت از 2 تخته متفاوت استفاده كنيد؛ به اين ترتيب مانع از انتقال باكتري از گوشت به سبزي و برعكس ميشويد.
- بهترين روش براي آب كردن يخ انواع گوشتها آن است كه گوشت را از فريزر خارج كرده و اجازه دهيد چند ساعت درون يخچال بماند تا به مرور يخ آن آب شود.
- هنگام بستهبندي كردن موادغذايي حتما دستهايتان را بشوييد. آلوده بودن دستها موجب انتقال ميكروبها به موادغذايي و فاسدشدن آنها ميشود.
ارسال نظر