۱۶۱۱
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

اگر شک داشتید، مطمئن شوید

چاقی بچه ها، تقصير مادران است!

رژيم غذايي مادران در دوران بارداري مي‌تواند DNA كودكان را تغيير داده و باعث چاق‌شدن آنها در آينده شود.





نتايج يك تحقيق بين‌المللي نشان مي‌دهد غذايي كه زنان در دوره بارداري مصرف مي‌كنند، مي‌تواند كودك‌شان را در آينده به خوردن غذاهاي چرب تشويق كند. دانشمندان دانشگاه ساوث همپتون انگلستان متوجه شدند اين اثر بدون توجه به چاق يا لاغر بودن مادر و وزن نوزاد هنگام تولد به جاي خود باقي است. به اين ترتيب بايد گفت يكي از مهم‌ترين عوامل چاق شدن يك فرد رژيم غذايي مادر او در دوره بارداري بوده است. مواد‌غذايي كه يك مادر در اين دوره مصرف كرده مي‌تواند باعث بروز تغييرات ژنتيك در بدن شده و در آينده خطر چاقي را در كودكانش افزايش دهد.
دانشمندان تحقيقاتي روي 300 نوزاد هنگام تولد انجام داده و توانستند با درنظر گرفتن رژيم غذايي مادران، ميزان چاقي فرزند آنها را به درستي بعد از گذشت 6 تا 9 سال پيش‌بيني كنند. برخي عوامل ژنتيك مي‌توانند باعث بروز تغيير در DNA شوند. اين تغييرات به نوبه‌خود مي‌توانند برخي فاكتورهاي مهم در زندگي مانند ورزش كردن يا علاقه به رژيم‌هاي غذايي چرب را چند سال بعد از تولد تعيين كنند.
به اين ترتيب كارشناسان معتقدند بايد مبارزه با چاقي را از زمان رشد جنين در رحم مادر شروع كرد. اگر مادران به تغذيه خود در اين دوره توجه داشته باشند و از خوردن بيش از حد مجاز غذاهاي چرب اجتناب كنند، فرزند آنها در آينده شانس بيشتري براي داشتن وزن متناسب خواهد داشت.

باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج