۱۴۸۶
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

با اين خوراكي خوشمزه وداع كنيد

ته‌ديگ سـرطان‌زاست !

متخصصان معتقدند ته‌ديگ‌ها و مواد‌غذايي كه با حرارت بالا تهيه شده‌اند مي‌توانند سرطان‌زا باشند. مصرف مواد‌غذايي كه به‌دنبال حرارت ديدن زياد، بافت و كيفيت خود را از دست داده‌و در نهايت سوخته‌اند، مي‌تواند سلامت انسان را تهديد كند.

متخصصان معتقدند ته‌ديگ‌ها و مواد‌غذايي كه با حرارت بالا تهيه شده‌اند مي‌توانند سرطان‌زا باشند.
مصرف مواد‌غذايي كه به‌دنبال حرارت ديدن زياد، بافت و كيفيت خود را از دست داده‌و در نهايت سوخته‌اند، مي‌تواند سلامت انسان را تهديد كند. در اين بين به‌خصوص افرادي كه ناراحتي‌هاي گوارشي و زمينه‌هاي ژنتيك و محيطي ابتلا به سرطان را دارند بايد مراقب باشند و سعي كنند غذاها را با حداقل حرارت‌ديدگي و به روش آب‌پز و بخارپز تهيه كنند.
قهوه‌اي يا سياه شدن انواع گوشت‌در اثر حرارت بالا، سبب تشكيل هيدروكربن‌هاي حلقوي آروماتيك مي‌شود. اين مواد با ورود به بدن مي‌توانند قسمت‌هاي مختلف را مستعد ابتلا به سرطان‌ كنند. بنابراين بهتر است علاوه بر ته‌ديگ از خوردن قسمت‌هاي سوخته و زغالي‌شده انواع گوشت‌ها هم صرف‌نظر شود.
مهم‌ترين سرطان‌هايي كه به‌دنبال خوردن اين موادغذايي سوخته ايجاد مي‌شوند سرطان مري و معده است اما ديگر سرطان‌ها مثلا سرطان پروستات هم مي‌توانند با داشتن اين عادت بدغذايي بروز كنند.
حرارت ‌ديدن زياد، بافت ماده غذايي را به‌شدت تغيير مي‌دهد و بيشتر مواد مغذي و مفيدش را از بين مي‌برد. البته همه گروه‌هاي غذايي بعد از حرارت ديدن، مملو از مواد سرطان‌زا نمي‌شوند.

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج