از آنتيبيوتيكها دوری کنید
پوست و جگر مرغ را نخوريد
وزارت بهداشت اعلام كرد: «مصرف مرغ منجمد و مرغ تازه هيچ تفاوتي ندارد ولي مصرفكنندگان بايد از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهيز كنند.» دليل اين موضوع آناست كه آنتي بيوتيكها و چربيها در اين قسمتها ذخيره ميشوند و مصرف آنها ميتواند براي بدن بسيار خطرناك باشد.
به اعتقاد كارشناسان، بهترين راه مصرف گوشتهاي دامي، پخت كامل آن است كه باعث از بين رفتن تمام ميكروبهاي گوشت ميشود. گوشتهايي كه بهصورت روزانه مصرف ميشوند بايد كاملا استاندارد و بهداشتي بوده تا جلوي انتقال هرگونه بيماري گرفته شود، بنابراين بهتر است در انتخاب محل خريد محصولات پروتئيني دقت كافي داشته باشيد.مهمترين عامل اصلي انتقال ميكروبها از دام به انسان رعايت نكردن نكات بهداشتي و ايمني است. بهدليل بيماريهاي مشتركي كه بين انسان و حيوان وجود دارد همچنين براي مقابله با برخي از بيماريها از آنتيبيوتيكها در اين حيوانات استفاده ميشود. محل اصلي ذخيره شدن اين آنتيبيوتيكها در پوست و جگر مرغ است.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر