خوردن يك موز در وعده صبحانه، يك موز در وعده ناهار و يك عدد ديگر در بعد از ظهر پتاسيم مورد نياز بدن را تامين كرده و به اين ترتيب خطر لخته شدن خون در مغز را تا ۲۱ درصد كاهش ميدهد.
خوردن يك موز در وعده صبحانه، يك موز در وعده ناهار و يك عدد ديگر در بعد از ظهر پتاسيم مورد نياز بدن را تامين كرده و به اين ترتيب خطر لخته شدن خون در مغز را تا 21 درصد كاهش ميدهد.محققان انگليسي و آمريكايي اعلام كردند با اين كار ميتوان سالانه از هزاران مورد ابتلا به سكته پيشگيري كرد. البته علاوه بر موز موادغذايي ديگري مانند اسفناج، شير، ماهي، عدس و انواع دانههاي خوراكي مانند گردو و فندق داراي مقادير زيادي پتاسيم هستند.
تحقيقات نشان ميدهد هر فرد بالغ بايد هر روز نزديك به ۳هزار و ۵۰۰ ميليگرم پتاسيم مصرف كند اما با مصرف نيمي از ميزان تعيين شده يعني حدود هزار و ۶۰۰ ميليگرم در روز هم ميتوان خطر سكته را تا ۲۰ درصد كاهش داد.
هر موز بهطور متوسط 500 ميليگرم پتاسيم دارد كه ميتواند به كاهش فشار خون و تعادل مايعات موجود در بدن كمك كند.
منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر