وقتي خودتان باعث بيماري خودتان ميشويد
پرهیز از غذاهای کشنده
گاهي اوقات غذاهايي كه در ظاهر بسيار خوشمزه و هوسانگيز هستند، ممكن است واقعا براي بدن شما خطر آفرين باشند، حتي جذابترين و خوشايندترين غذاها هم ممكن است باعث مسموميت شما شود ولي متاسفانه اغلب افراد خيلي دير اين مسئله را متوجه ميشوند.
گاهي اوقات غذاهايي كه در ظاهر بسيار خوشمزه و هوسانگيز هستند، ممكن است واقعا براي بدن شما خطر آفرين باشند، حتي جذابترين و خوشايندترين غذاها هم ممكن است باعث مسموميت شما شود ولي متاسفانه اغلب افراد خيلي دير اين مسئله را متوجه ميشوند.
- هندوانه و ميوههايي از خانواده آن
چه كنيم تا بيمار نشويم:
وقتي كه هندوانه را قبل از شستن با چاقو نصف كنيم، باكتريها همراه با چاقو از سطح اين ميوهها به داخل آنها وارد ميشوند و بنابراين پس از مصرف نيز به راحتي وارد بدن ما خواهند شد. فراموش نكنيد كه حتما اين ميوهها را قبل از مصرف بهطور كامل شستوشو دهيد و از تميز شدن سطح بيروني آنها كاملا مطمئن شويد.
- مسموميت غذايي چيست؟
اين فهرستي از ۵ ماده غذايي است كه به راحتي ميتوانند به محيط مناسبي براي رشد باكتريها تبديل شوند.
- گوجه فرنگی
چه كنيم تا بيمار نشويم:
اگر شما عادت داريد از گوجهفرنگي خام استفاده كنيد، دقت كنيد كه حتما قبل از استفاده آن را در آب بهصورت كامل شستوشو دهيد و سپس با يك دستمال تميز سطح آن را بهخوبي پاك كنيد تا مطمئن شويد كه سطح گوجهفرنگي كاملا تميز شده. از خريدن گوجهفرنگيهاي نصفه يا له شده جدا خودداري كنيد. وقتي سطح هريك از سبزيها يا حتي ميوهها آسيبي ميبيند، فرصت بيشتري براي باكتريها فراهم ميشود كه به راحتي وارد محصول شوند و در آن رشد كنند. در اين حالت هيچ راهي براي از بين بردن آنها وجود ندارد مگر اينكه ماده غذايي را كاملا بپزيم تا باكتريها در اثر دماي زياد از بين بروند.
- جــوانــهها
چه كنيم تا بيمار نشويم:
آبكشي و شستن فراوان جوانهها و بهطور كلي همه سبزيها ميزان باكتريهاي موجود را كم ميكند اما تاثيري بر توقف رشد آنها نخواهد داشت. اگر سيستم دفاعي بدن شما كاملا سالم باشد، دستگاه ايمني بهطور خودكار از بدن در مقابل باكتريها دفاع ميكند.
يكي از متخصصان تغذيه طي گزارشي اعلام كرد، افراد مستعد ابتلا به بيماريهاي قابل انتقال از طريق موادغذايي، مانند كودكان زير 8 سال، افراد بالاي 65 سال، زنان باردار و افرادي كه سيستم ايمني ضعيفي دارند، بايد كمتر از جوانههاي گياهي استفاده كنند يا براي مهار رشد باكتريها در آنها، جوانهها را در دماي 35 تا 40 درجه بهصورت منجمد نگه دارند.
- كاهو
چه كنيم تا بيمار نشويم:
برگهاي بيروني كاهو را قبل از استفاده كاملا از آن جدا كنيد و سپس با دقت شستوشو دهيد در ضمن حتي اگر زمان شيوع بيماري خطرناكي مثل وبا هم نباشد بهتر است كاهو براي مدتي در يك ظرف آب قرار بگيرد و خيس بخورد، اين كار باعث پاك شدن آلودگيها و باكتريها از سطح كاهو ميشود.
- اسفناج و سبزيهاي هم خانواده آن
چه كنيم تا بيمار نشويم:
براي شستوشوي اسفناج، آن را بهطور كامل در آب فرو برده و سپس برگهاي آن را با دستمال تميز و سپس بهطور كامل خشك كنيد اما براي اطمينان بيشتر بهتر است كه اسفناج را هم مانند ساير سبزيها بهصورت پخته شده استفاده كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
مرسي
matalebe salamati rakhyli doust daram mer3o