تصاویری که سال ۲۰۱۹ را ساختند (۱)
تصاویر برگزیده سیانان از رخدادهایی مهمی که در سال ۲۰۱۹ به وقوع پیوستند.
وبسایت فرادید: تصاویر برگزیده سیانان از رخدادهایی مهمی که در سال ۲۰۱۹ به وقوع پیوستند.
هشدار: این گزارش شامل تصاویری است که ممکن است تماشای آن برای همه مناسب نباشد.
۱ ژانویه : مردی آتشبازیِ نیویورک را از ساحلِ کوپاکابانا در ریودوژانیرو تماشا میکند.
۴ ژانویه : سخنگوی کاخ سفید، نانسی پلوسی و سایر زنان کنگره از حزب دموکرات در بیرون از کاخ کنگره آمریکا (کاپیتول هیل) عکس میگیرند. تعداد زنانی که به کنگره وارد شدند بیسابقه بود و همین باعث شد حزب دموکرات دوباره مدعی دارا بودنِ اکثریتِ کرسیهای کنگره شود.
۱۴ ژانویه : یک هواپیمای باربری در هنگام فرود در فرودگاهِ فتح در نزدیکی شهر کرج در ایران دچار سانحه شد. به گزارش رسانههای دولتی ایران، در این سانحه ۱۵ نفر سرنشین هواپیما جان باختند.
۱۴ ژانویه : رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، غذاهای فست فودی را نشان میدهد که برای جشنِ پیروزی قهرمانیِ ملی تیم فوتبال دانشگاه کلمسون در کاخ سفید چیده شدهاند. دولت اعلام کرد از آنجایی که به دلیل تعطیل شدن دولت، سرآشپزهای کاخ سفید به مرخصی اجباری فرستاده شدند، ترامپ خودش پول غذاهای این ضیافت را پرداخت کرده است. تعطیلی دولت ۳۵ روز طول کشید و به یکی از طولانیترین تعطیلیهای دولت در تاریخ آمریکا تبدیل شد. تعطیلی دولت از اواخر دسامبر و بعد از آنکه کنگره و کاخ سفید به بر سر بودجه برای دیوارکشی به بنبست رسیدند آغاز شد.
۱۵ ژانویه : غواصِ آمریکایی، اوشِن رمزی، در کنار یک کوسه بزرگِ سفید در جزیره هاوایی در اوهایو شنا میکند. گمان میرفت که این کوسه «دیپ بلو» باشد که رمزی چندین سال قبل در مکزیک روی آن مطالعه کرده بود. گفته میشود دیپ بلو بزرگترین کوسۀ سفید سیاره زمین است. رمزی درباره این مواجه اتفاقی گفت، او و تیمش مشغول غذا دادن به کوسههای ببری بودند که ناگهان سروکله این کوسه پیدا شد. «غواصان تمام روز را تا غروب خورشید با این کوسه گذراندند.»
۱۵ ژانویه : غیرنظامیان بعد از حمله مرگبار یک مرد که به کشته شدن حداقل ۱۲ نفر انجامید، از هتل مجتمعی در نایروبی در کنیا فرار میکنند. نیروهای امنیتی کنیا با اسلحه در محل حضور پیدا کردند و برای بازپسگیری کنترل با این مرد افراطی درگیر شدند. گروه الشبابِ سومالی مسئولیت این حمله را به عهده گرفت.
۲۵ ژانویه : راجر استون، مشاورِ بلندمدتِ جمهوریخواه و معتمدِ دونالد ترامپ از دادگاهی در فلوریدا خارج شده است. بازرس ویژه و دادستانِ منطقه کلمبیا، رابرت مولر، استون را متهم کرده بود که در موردِ ارتباطش با انتشارِ ایمیلهای دزدی توسطِ ویکیلیکس که با هدفِ آسیب زدن به مبارزات انتخاباتی هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ انجام شده بود، به بازرسان کنگره دروغ گفته است. در این دادگاه استون در مقابلِ هیچکدام از ۷ اتهام کیفری شاملِ اظهارات دروغ، تطمیع شاهدان و سنگاندازی در مراحل قانونی و رسمی که علیه او صادر شده بود، گناهکار شناخته نشد. او در ماه نوامبر گناهکار شناخته شد.
۲۸ ژانویه : اعضای یک تیم نجاتِ برزیلی که تازه از عملیاتِ نجات در محلِ سدِ شکسته در برومادینهو بازگشتهاند، استراحت میکنند. در نتیجۀ شکستنِ سد و جاری شدنِ گِلرود در معدنِ سنگ آهن تمامی کارگرانِ معدن مدفون شدند.
۵ فوریه : سخنگوی کاخ سفید و معاونِ رئیس جمهور آمریکا، مایک پنس، ترامپ را، که مشغول سخنرانی سالانه در مقابل کنگره است، تشویق میکنند. به دلیل تعطیلیِ تاریخی دولت آمریکا، سخنرانی ترامپ یک هفته دیرتر از برنامه برگزار شد.
۲۰ فوریه : صورتکِ دونالد ترامپ که یک هنرمند چینی به نام «چانگ چِن» در استودیویش در ووهان در چین ساخته است. این هنرمند صورتکِ رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون را نیز در آستانه اجلاس رهبران در ویتنام ساخته بود.
۲۱ فوریه : اهالی رسانه از سناتور آمریکایی و نامزد ریاست جمهوریِ حزب دموکرات، کامالا هریس، در هنگام صرفِ ناهار در رستورانی در نیویورک به همراهِ کشیش اَل شارپتون عکس میگیرند.
۲۱ فوریه : جاسی اسمولت، هنرپیشه آمریکایی، بعد از آنکه به ظنِ ارائه دادنِ گزارشِ جعلی به پلیس بازداشت شده بود، از دادگاهی در شیکاگو خارج میشود. اسمولت در ماه ژانویه به پلیس گفته بود دو فرد که «شعارهای نژادپرستانه» میدادند و یکی از آنها روی صورت و گردن او مایه سفیدکننده ریخت، به او حمله کردند.
پلیس ابتدا این حمله را جرمِ نفرت-محور تلقی کرد، اما بعداً اعلام کرد جاسی برای پیشبرد اهداف شغلی و ارتقاء وجه خود در جامعه این حمله جعلی را علیه خود ترتیب داده است. ۱۶ اتهامِ مرتبط با ایجاد اخلال در نظم عمومی علیه جاسی مطرح شد که بعد از آنکه جاسی پذیرفت خدمات عمومی انجام دهد، این اتهامات رفع شد. جاسی همچنان بر بیگناهی خود مصر است و میگوید: «هرگز خانواده خود را بابت چنین دروغی در آتش قرار نمیدهد.»
۲۴ فوریه : از چپ، مارک رانسون، لیدی گاگا و آنتونی روزاماندو و واکنش آنها بعد از اعلام برنده بهترین آواز در مراسم اسکار. آنها این جایزه را به خاطر آوازِ «کمعمق» که گاگا به همراه بردلی کوپر در فیلمِ «وقتی یک ستاره متولد شد» اجرا کرد، دریافت کردند.
۲۵ فوریه : حسنا قطران، ۶ ساله، روی جنازه خواهرش دراز کشیده و منتظر است او را از خرابههای یک ساختمان بمبارانشده در محله خان شیخون در سوریه، نجات دهند. خواهر ۳ ساله، برادر ۱ ساله و یکی از عموزادههای او در این حمله جان باختند.
۵ مارس : آر کِلی، خوانندۀ آمریکایی، در مصاحبه با خبرنگار سیبیاِس دچار احساسات و از روی صندلی خود بلند شد. این خواننده که در ماه فوریه به ۱۰ فقره آزار جنسی متهم شد، اتهامات علیه خود را رد قویاً میکند. کینگ، میزبان این مصاحبه، مصاحبه را قطع کرد تا کلی بر خودش مسلط شود، مدیر روابط عمومی کلی نیز به او کمک کرد تا خونسردی خود را حفظ کند. کلی بعداً به خاطر اینکه از کوره در رفته عذرخواهی کرد.
۷ مارس : یک خرچنگ در نزدیکی شهر باتانگاس در فیلیپین داخل یک فنجان که در طبیعت رها شده گیر افتاده است.
۹ مارس : اعضای شبکه «شیلدوال» که یک گروهِ ملیگرای سفیدپوست هستند، صلیب شکسته نازی را در بیرون از شهر آتکینز در آرکانزاس آتش زدهاند.
۱۱ مارس : یک مجسمه بادی که توسط هنرمند آمریکایی، KAWS، ساخته شده بروی یک اسکله در هنگکنگ به اهتزاز درآمده است. این مجسمه ۳۷ متر طول دارد و بعد در بندر ویکتوریا به نمایش درآمد.
۱۴ مارس : خویشاوند یکی از قربانیانِ سقوطِ هواپیمای ET۳۰۲ در مراسم عزاداری روی سر و صورتش خاک میپاشد. این هواپیما فقط چند لحظه بعد از بلند شدن از زمین در نزدیکی بیشوفتو در اتیوپی سقوط کرد و تمامی ۱۵۷ سرنشین آن کشته شدند.
۱۴ مارس : عضوی سابقِ کنگره آمریکا، بِتو اُروکه، در یک کافیشاپ در برلینگتون در آیوا برای حضار سخنرانی میکند. این نماینده دموکرات از تگزاس، روز بعد از این اتفاق اعلام کرد که برای ریاست جمهوری نامزد خواهد شد. او مبارزات انتخاباتی خود را در ماه نوامبر پایان بخشید.
۱۴ مارس : سایه رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، پشتِ سر سخنگوی کاخ سفید، نانسی پلوسی، که در مراسم Friends of Ireland Luncheon در کاخ کنگره مشغول سخنرانی است، دیده میشود.
۱۵ مارس : مردم در نزدیکی مسجد لینوود، یکی از دو مسجدی که در کرایسچرچ در نیوزیلند مورد حمله تروریستی واقع شد. تیراندازی در این دو مسجد یکی از بدترین تیراندازیها در تاریخ نیوزیلند شناخته شد. دهها نفر در این حملات کشته و بسیاری دیگر به شدت مجروح شدند.
برنتون تارانت، یک استرالیایی ۱۸ ساله، به اتهام ۵۱ فقره قتل و ۴۰ مورد اقدام به قتل در این جریان بازداشت شد. او در مورد همه این اتهامات گناهگار شناخته نشد. آنچه که او مانیسفتِ خود اعلام کرد و پیش از آغاز تیراندازی در فضای مجازی انتشار یافت، مشحون از ایدههای ضدمسلمانی و ضدمهاجرتی بود. او کاربران را به یک صفحه در فیسبوک هدایت کرد که از طریق آن میتوانستند حمله مسلحانه او را زنده تماشا کنند.
۱۷ مارس : نخستوزیر نیوزیلند، جاسیندا آردرن، زنی را در مسجد کیلبیرنی در ولینگتون در نیوزیلند در آغوش گرفته است. این اتفاق دو روز بعد از حملات مسلحانه به دو مسجد در کرایسچرچ رخ داد. کمتر از یک ماه بعد، پارلمان نیوزیلند با ۱۱۹ رأی موافق و ۱ رأیِ مخالف به منع استفاده از سلاحهای اتوماتیکِ شبهنظامی رأی داد.
۲۱ مارس : سه هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ MAX در حیاط آسفالت یک کارخانه بوئینگ در رنتون در واشنگتن پارک شدهاند. بسیاری از کشورها، از جمله ایالات متحده، این مدل از هواپیما را به دلیلِ ۲ سانحه مرگبار که طی کمتر از ۵ ماه رخ داد، زمینگیر کردند.
۳ آوریل : لوری لاگلین، بازیگر آمریکایی در جمع بادیگاردها تا دادگاه فدرال در بوستون در آمریکا همراهی میشود. او و شوهرش، مُسیمو جیانولی، که طراح مد است، در زمره والدینی هستند که متهم به پرداخت رشوه برای راه یافتنِ فرزندانشان به بهترین دانشگاههای ایالات متحده هستند. این زن و شوهر در مورد اتهامات پولشویی و تقلب گناهکار شناخته نشدند.
۶ آوریل : ویل هاید (تهیه کننده سینما)، با لباس مبدلِ چوباکا (یکی از شخصیتهای جنگ ستارگان) و یک تخته موجسواری در ساحل اسکاربورو در انگلستان. این شهر میزبان یک رویداد علمی-تخیلی بود که به مدت یک هفته برگزار شد.
۸ آوریل : یک تاجر در بورسِ نیویورک.
۱۰ آوریل : محققان در بنیاد ملی علوم اعلام کردند این نخستین تصویری است که تاکنون از یک سیاهچاله گرفته شده است. این سیاهچاله در مرکز اِم ۸۷، یک کهکشان عظیم در نزدیکیِ پیکر کهکشانی ویرگو (دوشیزه یا سنبله) است که ۵۵ میلیون سال نوری با زمین فاصله دارد. جرم این سیاهچاله ۶.۵میلیون برابر خوشیدِ ماست.
۱۱ آوریل : بنیانگذار ویکیلیکس، جولیان آسانژ، که به دادگاهی در لندن وارد شده است، در مقابل دوربین خبرنگاران ژست گرفته است. در ساعات اولیه همین روز، پلیس وارد سفارت اکوادور شد و او را که ۷ سال در این سفارت نگهداری میشد، دستگیر کرد.
آسانژ، که پناهندگی او توسط اکوادور ملغی اعلام شده بود، به اتهام «عدم تسلیم در برابر دادگاه» که قرار مجرمیت او را در سال ۲۰۱۲ صادر کرده بود، دستگیر شد. آسانژ مهره کلیدی در افشاگریهای گسترده اسناد و ویدیوهای دولتی بنیاد ویکیکلیکس شناخته شده است. او همواره خود را از انجام هر عملِ خلافی مبرا دانسته است.
۱۲ آوریل : یک کارمند از شرکت هوایی مشغول استراحت بعد از ناهار در شنزن در چین است. به گفته عکاسِ این عکس این کار عملی معمول در بسیاری از اماکن کاری در چین است.
۱ ۵ آوریل : دود و آتش از کلیسای جامع نتردام در پاریس به هوا بلند شده است. یک آتشسوزیِ جانسوز که بنای ۸۵۰ساله را به کام خود کشید و سقفِ نمادین آن را به کل تخریب کرد.
۱۸ آوریل : دو گوریل در مقابل سلفیِ کارگر پارکِ ملی ویرونگا در جمهوری دموکراتیک کنگو، ژستِ انسانی گرفتهاند. ماتیو شاماوو، کارگر پارک و عکاس این عکس، میگوید: «گوریلها همیشه حرکات شیطنتامیز انجام میدهند و این عکس بهترین نمونه برای نشان دادن شخصیتِ واقعی آنهاست.»
۲۲ آوریل : عکسی جدید از شاهزاده بریتانیایی، لوییز، که در آستانه نخستین سالروز تولدش منتشر شد. این عکس توسط مادرش کاترین، دوشس کمبریج، گرفته شده است.
۲۳ آوریل : دانشمندان مشغولِ کالبدشکافیِ یک نهنگ خاکستریِ به گل نشسته در تیبورن در کالیفرنیا هستند. طی یک ماه، ۷ نهنگ به ساحل سانفرانسیسکو آمدند. گفته شد که ۴ نهنگ بر اثر گرسنگی و ۳ نهنگ بر اثر اصابت با کشتی جان باختند.
۲۳ آوریل : هارشانی سریانی، بر پیکر بیجانِ دخترش که در بمبارانِ روز یکشنبه پاک در سریلانکا کشته شد، گریه میکند. موجی از بمبگذاریهای انتحاری در کلیساها و هتلهای سراسر این کشور و منجر به کشته شدن ۲۵۰ نفر در سریلانکا شد.
۲۵ آوریل : رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون و رئیسجمهوری روسیه، ولادیمیر پوتین، از مقابل نیروهای گارد روسیه عبور میکنند. این نخستین دیدار آنها بود و دو ماه بعد از دیدار رهبر کره شمالی با رئیسجمهور آمریکا که بینتیجه به پایان رسید، رقم خورد.
۲۵ آوریل : گربهای به اسم پوشا که ساکن کریمه در روسیه است، با یکی از ۴ سنجابِ یتیمی که به فرزندی قبول کرده بازی میکند.
۱ مه : ناروهیتو، امپراتور جدید ژاپن، بعد از نشستن بر تخت پادشاهی لباس فاخر پادشاهی را دریافت میکند. او به جای پدرش آکیهیتو که یک روز پیش از این مراسم از سمت خود کنارهگیری کرد، بر تخت نشست.
۱ مه : این عکس هوایی ساختمانهایی در پِمپا در موزامبیک را نشان میدهد که طوفانِ کِنِث به آنها خسارت وارد کرده است. کنث دومین طوفان قدرتمندی بود که این کشور در جنوبشرق آفریقا را در ۵ روز درنوردید.
۶ مه : آنالین نوا، ۲ ساله، در جزیره توآس در ونزوئلا از سوءتغذیه شدید رنج میبرد. ونزوئلا با سوءمدیریت خود ثروتی که از نفت به دست آورده بود را از دست داد و اقتصاد این کشور بحرانی شد. گروههای بزرگی از ونزوئلاییها به دنبال زندگی بهتر از این کشور مهاجرت کردهاند. کمبود مواد غذایی و دارو که شامل شیر و دستمال توالت است با تحریمهای آمریکا و همپیمانانش علیه این کشور وخیمتر شد. میلیونها نفر از سال ۲۰۱۴ تا کنون از ونزوئلا گریختهاند. قطعی برق، بیکاری و افزایش جرایم از دلایل دیگر خروج مردم از این کشور است.
۶ مه : مایکل کوئن، دادستان پیشین آمریکا که در دولت دونالد ترامپ کار میکرد، خانهاش در نیویورک را ترک میکند. او عازم زندان فدرال است تا سه سال محکومیت خود را به دلیل دو پرونده آغاز کند.
۷ مه : تعدادی از ۳۴ زن آفریقایی-آمریکایی که از دانشگاه افسری در ایالات متحده فارغالتحصیل شدهاند. این تعداد از حضور زنان آفریقایی-آمریکایی در دانشکده افسری آمریکا در تاریخ آمریکا بیسابقه است.
۷ مه : دانشآموزان بعد از تیراندازی در مدرسهای در کلورادو به سمت اتوبوسها اسکورت می شوند. یکی از دانشآموزان به نام کندریک کاستیلو، ۱۸ ساله، در حالیکه تلاش میکرد تیرانداز را متوقف کند کشته شد. ۸ دانشآموز دیگر زخمی شدند. دو مظنون که هر دو دانشآموز بودند، دستگیر شدند.
۸ مه : ملکه بریتانیا، الیزابت دوم، به نوه جدیدش آرچی نگاه میکند. آرچی فرزند اول شاهزاده هری و همسرش مگان، دوشس ساسکس، است.
۱۵ مه : مهاجران در مرز تگزاس و آمریکا. این مرز و سایر مرزهای آمریکا با ازدحام مهاجران مواجه بود.
۱۶ مه: کارکنان بهداشت یک تابوت که جسد قربانی ایبولا در آن قرار دارد را در شهر بوتمبو، در جمهوری دموکراتیک کنگو -مرکز شیوع بیماری- با خود حمل میکنند.
۱۸ مه : مردم شهر غزه در ساختمانی که اخیراً در حملات هوایی رژیم اشغالگر ویران شده است، روزه خود را افطار میکنند.
۲۰ مه : طوفانی در حومه مگنوم در اوکلاهاما. طی یک هفته گذشته، صدها طوفانِ شدید ایالتهای مرکزی آمریکا را درنوردیدند.
۲۲ مه : عکسی از ازدواحام جمعیتِ کوهنوردان که قصد صعود به قله اورست را دارند، اما به دلیل ترافیک سنگین مجبور شدند ساعتها در صف بایستند. ازدحام جمعیت منجر به مرگ دو کوهنورد در این مسیر شد. این عکس را نیرمال پوجرا از کوهنوردان گرفته که خودش این اعزام را طراحی کرده بود.
۲۴ مه : نخستوزیر انگلستان، ترزا می، در هنگامِ اعلام استعفای خود اشک میریزد. او گفت: عمیقاً از اینکه نتوانسته برگزیت را اجرایی کند، تعهدی که او را در سال ۲۰۱۶ به سمت نخستوزیری رساند، پشیمان است.
۲۵ مه : اعضای تیم چتربازیِ سربازانِ طلایی ارتشِ آمریکا در نمایشِ هوایی Bethpage نمایش اجرا میکنند. این مراسم بخشی از تعطیلیِ روز یادبود است که در نیویورک برگزار میشود.
۱۳ مه : در مسابقۀ ملی املای زنبور، که هر سال در آمریکا برگزار میشود، ۸ نفر با هم قهرمان شدند. این مسابقه در مریلند برگزار شد. این مسابقه از این لحاظ بیسابقه بود که برگزارکنندگان کلمات چالشبرانگیز کم آوردند.
۱ ژوئن : یکی از نگهبانان، ظاهراً از شدت گرمای تابستانی لندن از حال رفته است. آنها مشغول تمرین برای برقراری امنیتِ رویداد رنگ در لندن بودند. به او کمک شد تا روی پایش بایستد.
۵ ژوئن : یک سنجاب زمینی در وین، اتریش، بینیاش را داخل یک گل آفتابگردان فرو کرده است.
۷ ژوئن : مرغ دریایی برای قاپیدن غذای آلیسیا جِسوپ در یورک، انگلستان، شیرجه زده است. این استاد حقوق زیر این عکس توئیت کرد که: «برای همین نمیتوانیم چیزهای خوشمزه بخوریم. من داشتم از این ساندویچ خرچنگ دریایی که سفارش داده بودم عکس میگرفتم که این ماجرا رخ داد.»
۱۱ ژوئن : روزنامهنگار تحقیقیِ معروف روس، ایوان گُلونو، در هنگام صحبت با خبرنگاران احساساتی شد. او در حال بیرون آمدن از ساختمان کمیته تحقیقی در مسکو بود. تمام اتهامات علیه این خبرنگار، با افزایش خشم عمومی و حمایت گسترده خبرنگاران از او، مردود اعلام شد.
۱۲ ژوئن : پلیس در میان دود گاز اشکآور سعی در پراکندنِ معترضان در ایالت تنسی آمریکا دارد. بر طبق اظهارات پلیس، حداقل ۳۶ افسر پلیس و نیروهای رده پایینتر در این درگیریها مجروح شدند. آشوب بعد از آن ایجاد شد که مارشالهای آمریکایی براندون وبلر، ۲۰ ساله، را در این ایالت به ضرب گلوله کشتند. پلیسها گفتند قصد دستگیری او را داشتند که او تلاش کرد با ماشینش آنها را زیر بگیرد.
۱۳ ژوئن : سارا سندرس، معاون مطبوعاتی کاخ سفید، بعد از آنکه بطور ناگهانی اعلام شد وی سمتِ خود را ترک میکند، دونالد ترامپ را در آغوش گرفت و اظهار خوشحالی کرد که به او فرصت خدمت به کشورش داده شد.
۱۳ ژوئن : سگهای سورتمه در میان یخهای در حال ذوب شدن در گرینلند. فصل ذوب یخ در گریلند از آخر ماه مه آغاز میشود. امسال این فصل از آغاز ماه مه شروع شد.
۱۶ ژوئن : مردم در خیابانهای هنگکنگ علیه لایحه استرداد تظاهرات میکنند. منتقدان میترسند که این لایحه باعث شود شهروندانِ هنگکنگ به سرزمین اصلی چین استرداد داده شوند. رئیس اجرایی هنگکنگ، کری لم، این لایحه را در روز چهارم سپتامبر پس گرفت، اما تظاهراتکنندگان برای ۴ مطالبه دیگر شامل دموکراسی بیشتر برای شهر هنگکنگ و استقلال پلیس به تظاهرات ادامه دادند.
۱۷ ژوئن : یک مرد مسلح، که مقامات رسمی او را برایان ایزاک کلاید شناسایی کردند، در بیرون از ساختمان فدرال در دالاس. این عکس توسط تام فاکس، عکاسِ روزنامه دالاس مورنینگ نیوز که برای پوشش یک محاکمه رفته بود، گرفته شد. مرد مسلح آتش گشود، اما نیروهای پلیس قبل از آنکه او بتواند وارد ساختمان بشود، او را کشتند.
۱۷ ژوئن : یک خرس قطبی ولگرد در شهر صنعتیِ نُریلسک، در روسیه، که صدها مایل از خاستگاهِ طبیعی خود دور است. آناتولی نیکولایچوک، رئیس اداره کنترل جنگلداری، میگوید: آخرین باری که یک خرس قطبی در این محل دیده شد، ۴۰ سال قبل بود.
۱۸ ژوئن : ابرهایی با شکل عجیب ساکنانِ ویرجینیا را متعجب کرد.
۱۸ ژوئن : رئیسجمهور آمریکا دونالد ترامپ به طور رسمی دومین کمپین انتخاباتی خود را در ارلاندو شروع کرد. او در سخنرانی خود روشن کرد که برنامه دارد با همان فرمول قبلی پیش برود که باعث رسیدن او به ریاستجمهوری در سال ۲۰۱۶ شد.
۱۹ ژوئن : هُپ هیکس، رئیس پیشینِ ارتباطات در کاخ سفید، که زمانی یکی از نزدیکترین افراد به ترامپ بود، بعد از مصاحبهای پشت درهای بسته با کمیته قضات کنگره محل را ترک کرد. از او سؤالاتی درباره دوران کاریاش در کاخ سفید پرسیده نشد، اما درباره فعالیتش در زمان کارزار انتخاباتی ترامپ سؤال پرسیده شد که محتوای آنها محرمانه باقی ماند.
۲۲ ژوئن : این تصویر، که از ایستگاه فضایی بینالمللی گرفته شده است، ابری از خاکستر را نشان میدهد که از آتشفشانِ رایکوک واقع در اقیانوس آرام در نزدیکی سواحل ژاپن و روسیه، به پا خاسته است. رایکوک جزیرهای غیرقابل سکونت است. این آتشفشان بعد از ۹۵ سال فعال شد.
۲۴ ژوئن : اجساد مهاجر سالوادوری، اسکار آلبرتو مارتینز و دختر ۲ سالهاش، آنجی والری، که در کرانه رودخانه ریو گرانده در نزدیکی ماتاموروس، در مکزیک، آرمیدهاند. آنها موقع عبور از رودخانه برانسویل در تگزاس غرق شدند. این تصویر شوکهکننده سفر پرخطرِ مهاجران به ایالات متحده را به شکلی تلخ یادآوری کرد.
۲۶ ژوئن : ایستگاه فضایی بینالمللی در مقابل خورشید.
۲۷ ژوئن : سناتور آمریکایی، کامالا هریس، در نخستین مناظره ریاستجمهوری دموکراتها با معاونِ پیشینِ رئیسجمهور، جو بایدن، درباره نقشِ او در برنامههای جداسازی در دهه ۱۹۷۰ نظراتی داد. او این مسئله را وقتی درباره نژاد و یادآوری دوران کودکی خودش صحبت میکرد، پیش کشید.
۲۸ ژوئن : کارمندی در حال اندازهگیری یک ماشینِ آسیا در کارخانهای در ناتونگ در چین است. این ماشین به تازگی ساخته شده است.
۳۰ ژوئن : رئیسجمهور آمریکا، دونالد ترامپ و رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون در منطقه غیرنظامی دو کره با هم ملاقات کردند و دست دادند. ترامپ به منطقه کره شمالی قدم گذاشت و به نخستین رئیس جمهور آمریکا تبدیل شد که پا در خاک این کشور گذاشته است. ترامپ گفت: او کیم را برای حضور در کاخ سفید دعوت کرده و هر دو رهبر برای از سر گرفتن مذاکرات هستهای با هم توافق کردند.
۱ جولای : یکی از تظاهراتکنندگانِ هنگکنگی تابلوی ساختمان شورای قانونگذاری هنگکنگ را با اسپری رنگ مخدوش میکند. هزاران تظاهراتکننده در بیستودومین سالگردِ بازپسگیری هنگکنگ از بریتانیا به خیابانها آمدند.
۲ جولای : خورشیدگرفتگی کامل که از یک رصدخانه در لا هیگوئرا در شیلی دیده میشود.
۴ جولای : جمعیتی که در اطراف استخری که بنای یادبود لینکن در آن منعکس میشود جمع شدهاند تا سخنرانی رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ را بشنوند. در این جشن با نام «سلام به آمریکا» موسیقی، پروازهای نمایشی و سخنرانیهای سیاسی که احساسِ میهنپرستی ایجاد میکردند، برگزار شد. اما برخی نسبت به چنین رویدادی انتقاد داشتند و آن را سیاسیکردن ارتش دانستند. عدهای دیگر نیز انتقاد کردند چنین مراسمی که با بخشِ ویآیپی بزرگ و فروش بلیت برای حمایت سیاسی برگزار شد، بیشتر یک امر حزبی بود.
۸ جولای : یک معترض تصویری از مولتیمیلیاردر آمریکایی، جفری اپستین، سرمایهدار متهم به قاچاق و سوء استفاده از دختران نوجوان، را در جلوی دادگاه فدرال در نیویورک به دست گرفته است. او متهم شد که در قاچاق دختران زیر سن قانونی نقش داشته است. اپستین تا ماه آگوست که بیهوش در سلولش در زندان پیدا شد، گناهکار شناخته نشده بود. او در بیمارستان جان باخت. پزشک قانونی نیویورک علت مرگ را خودکشی با طناب دار اعلام کرد.
۸ جولای : الیزابت وَرِن، سناتور آمریکایی و نامزد ریاستجمهوری از حزب دموکرات، با سیدنی هنسنِ ۸ ساله که در کارزار انتخاباتی او در نیوهمشایر شرکت کرده پیمان می بندد.
۱۰ جولای : مدلی که یکی از آثر میگوئل مارینِرو، طراح لباس اسپانیایی، را در هفته مد اسپانیا در مادرید نمایش میدهد.
۱۳ جولای : نمایی از بخش غربی منهتن و میدتاون، که در همسایگی آن قرار دارد، فرو رفته در تاریکیِ ناشی از قطع برق. در زمان اوج مصرف، برق ۷۳۰۰۰ مصرفکننده در نیویورک قطع شد.
۱۵ جولای: از سمتِ چپ، سناتورها ایلهان عمر، الکساندریا اوکازیو-کورتس، رشیدا تلیب و آریانا پرسلی. این قانونگذاران که کنگره از آنها به عنوان «جوخه» یاد میکند، در یک کنفرانس خبری در واشنگتن شرکت کردهاند. این کنفرانس یک روز بعد از آنکه دونالد ترامپ به وضوح از این ۴ دموکرات خواست کشور را ترک کنند، برگزار شد. آنها طی کنفرانس خبری به وضوح اعلام کردند که ماندنی هستند. پرسلی گفت: «من همه امریکاییها در این اتاق و بیرون از این اتاق را تشویق میکنم، فریب این بازی را نخورند. این حرکتی انحرافی است که میخواهد اذهان را از مسائلی که برای مردم آمریکا مهم است، برای آنها پیامد دارد و مایه نگرانی آنهاست، منحرف کند.»
۱۷ جولای: اعضای نیروی دریایی آمریکا به تابوتهایی که به پایگاه نظامی آمریکا در هاوایی آورده شدهاند، سلام نظامی میدهند. این تابوتها حاوی بقایای اجساد سربازانی است که در نبرد تاراوا در جنگ دوم جهانی مفقود شدند.
۱۷ جولای : میگوئل گامز، پدرِ هِیدی نالی گامز گارسیا، کبودیهای روی گردن دخترش را در بیمارستان کوئین در نیویورک لمس میکند. هیدی، ۱۳ ساله و مهاجری از هندوراس که سالها از پدرش دور مانده بود، بعد از اقدام به خودکشی با طناب دار، دچار مرگ مغزی شد. همان روز دستگاههای حیاتی از بدنش جدا شد.
۲۲ جولای : قاضی دادگاه عالی آمریکا، اِلِنا کاگان، در یک جمع خصوصی در دادگاه عالی، جاییکه قاضی سابق جان پل استیونس آرمیده است، سخنرانی کرد. کاگان در سال ۲۰۱۰ جانشین استیونس شد.
۲۲ جولای : در این تصویر یک شیر دریایی را مشاهده میکنید که در دهانِ یک نهنگِ گوژپشت در کالیفرنیا گیر افتاده است. چِیس دِکِر، عکاس این عکس گفت، شیر دریایی بالاخره توانست به سمت آبهای آزاد شنا کند. نهنگهای گوژپشت غذای خود را فیلتر میکند و علاقهای به خوردنِ شیرهای دریایی ندارند. درواقع، مریِ وال به اندازه یک گریپفروت یا یک هندوانه کوچک است که عمل بلع یک چنین مخلوقی را ناممکن میکند.
۲۳ جولای : کمدین آمریکایی، جان استوارت، در حالیکه رهبر اکثریت حزب سنا، میچ مککانل، از کنارش عبور میکند، به دوربین لبخند میزند. استوارت که به وکالت از قربانیان یازده سپتامبر در واشنگتن حضور یافته بود تا برای افزایش غرامت این قربانیان درخواست بدهد، در گذشته یکی از منتقدین پروپاقرصِ مککانل بود. همان روز، سنا به افزایش غرامت قربانیان یازده سپتامبر رأی داد که به تمامِ افرادی که در این حمله تروریستی یا در طی عملیات نجات و پاکسازی مجروح شدهاند، پرداخت خواهد شد.
۲۴ جولای : مشاور ویژه سابق، رابرت مولر، به ساختمان کنگره وارد میشود تا درباره بازرسیهای خود درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا که اخیراً کامل شده بود، گزارش دهد. این دومین بار در سال بود که او درباره این پرونده برای عموم صحبت کرد.
مولر در بیانیه عمومی خود بر سه نکته تأکید کرد: اینکه دولت روسیه «به طریقی سیستماتیک» در انتخابات روسیه دخالت کرده است؛ اینکه بازرسیهای او به این نتیجه نرسید که اعضای کارزار ترامپ با دولت روسیه رابطه مخفیانه برقرار کردهاند؛ و اینکه «بر اساس سیاست وزارت دادگستری و اصول عدالت»، دفتر او تصمیم گرفت درباره اینکه ترامپ جرمی مرتکب شده یا نه تصمیمگیری نکند.
۲۴ جولای: الیزابت دوم، ملکه بریتانیا، در کاخ باکینگهام از بوریس جانسون که نخستوزیر شده و به دعوت رسمی ملکه به کاخ آمده، استقبال میکند. جانسون رهبری حزب محافظهکار انگلستان را برنده و جانشین ترزا مِی شد که به دلیل ناتوانی در خارج کردن انگلستان از اتحادیه اروپا اعتماد کابینه را از دست داد.
۲۸ جولای: مردی یمنی روی سقف خانهاش در صنعا تلاش میکند ملخ شکار کند.
۲۹ جولای : مراسم سوگواری افرادی که طی تیراندازی در جشنواره غذای «گارلیگ گیلروی» کشته شدند. یک مرد ناگهان به روی حضار آتش گشود و سه نفر را کشت و تعداد زیادی را مجروح کرد. مظنون که پسری ۱۹ ساله به نام سانتینو ویلیام لِگان، شناسایی شد، توسط ۳ افسر پلیس که چند دقیقه بعد از شروع تیراندازیها به او شلیک کردند، کشته شد.
۱ آگوست : یک راکون کوچک که سرش را از درپوش فاضلابی در نیوتن در ماساچوست بیرون آورده است. اداره آتشنشانی نیوتن او را نجات داد و رها کرد.
۵ آگوست : کبوتران در دبیرستانی در اِلپاسو در تگزاس، بخشی از مراسم یادبودی هستند که برای خاویر رودریگرز ۱۵ ساله برگزار شد. رودریگرز در تیراندازی گستردهای که در فروشگاه والمارت رخ داد، کشته شد.
۷ آگوست : بعد از حمله پلیس به ۷ پایگاهِ فراوری غذا برای دستگیری مهاجرانِ غیرقانونی، یک دختر کوچک در ورزشگاهی در میسیسیپی گریه میکند. صدها کارگر ثبتنشده در این حملات دستگیر شدند و دوستان، همسایگان و غریبهها نگهداری از کودکان آنها را برعهده گرفتند. مهاجران مطمئن نبودند بتوانند یکبار دیگر بچههای خود را ببیند. برای بعضی بچهها این روز، نخستین روز مدرسهشان بود.
منبع: CNN
نظر کاربران
اون نوه ملکه الیزابت نیست! نتیجه اش هست!
پاسخ ها
احسنت
بعضي عكسها واقعا دردناك بودن . قلبم تير ميكشه
کاش منقرض شیم
مطلب فوق العاده و عالی بود،گرچه برخی تلخی هایی رو همراه داشتند که ناخودآگاه افراد رو دچار بغض میکنه.
پاسخ ها
باید لیست قربانیان مردمی اعتراضات ابان ماه هم بهش اضافه کرد
انگار تو امریکا زندگی میکنه کم بود باد شکم ترامپو اعلام کنی
پاسخ ها
اون خرس گنده همش باده
والا بخدا همش آمریکا آمریکا میکنین چکار به آمریکا دارین
(عموتراب)پایتخت
چقدر زیاد بود
چرا خاورمیانه ای اونم مسلمان میره جایی اونجا غیر قابل سکونت میشه؟
وایسید ببینم اونا که تو سوریه هر روز جشن و رقص دارند چرا کمک هموطن نمیرن؟ جدی چرا؟
حسنا روبردار
الهی بمیرم فقط بچه های مظلوم و بی دفاع... یکی سو تغذیه یکی زیر آواز یکی غرق شده یکی خودشو دار زده ...دنیای قشنگی برای بچه ها نساختیم
واقعا انگار همه ی دنیا آمریکاس بیشترش از آمریکا بود
گور پدر ملکه انگلیس و بچه ها و نوه هاش
چرا اینقدر از اینها متن و نوشته میزارید
نکنه ما زیر نظر انگلیس و ملکه هستیم
بخاطر زیاده خواهی یک عده نفهم بقیه مردم دنیا در حال عذاب کشیدن هستند (پیغام اصلی این خبر)
عالی بود
همه رو. گفتید بجز اعتراضات ایران به گرانی وفسادوبقیه قضایا.... یعنی مسأله مهمی نبود