خاویار اینجوری به دست میاد! +عکس
خاویار انواع گوناگونی دارد چون خاویار طلایی، سرخ و سیاه که البته در این میان خاویار سیاه از ارزش قابل توجهی برخوردار می باشد و هم اکنون هر صد گرم از این ماده غذایی با ارزش در حدود ۱۵۰ هزار تومان به فروش می رسد.
برای اینکه خاویار سیاه تولید شود ، ماهی های خاویار باید به سن ۱۵ تا ۲۰ سال برسند که زمان بسیار زیادی است. بهمین دلیل شکار این نوع خاویار در آمریکا ممنوع شده.
مارک گلمن و مارک زاسلاوسکی هر دو اهل اوکراین هستند که برنامه تولید خاویار سیاه را در فلوریدا راه انداخته و تولید آنرا انحصاری کرده اند. آنها با ایجاد شرایط خاص دمایی و رژیم های خاص غذایی توانسته اند سن تولید این نوع خاویار را تا ۶ سال برسانند. آنها دو نوع خاویار بلوگا و سوروگا را بعنوان ماهیان خاویاری در این استخر مخصوص پرورش می دهند.
نظر کاربران
نمیشه بدون کشتن اونها خاویاررو ازشکمشون خارج کنن وبعد ازبخیه زدن او رو درآب رها کنن؟
پاسخ ها
دقیقا همین کار رو دارن انجام میدن
حتی تو شیلات گیلان هم از همین روش سزارین استفاده میشه