۹۰۶۴۴
۱۱ نظر
۵۰۱۰
۱۱ نظر
۵۰۱۰
پ

با دیدن این ها باز هم سیگار می‌کشید؟

طبق تحقيقات سازمان جهاني بهداشت در هر ‌٨ ثانيه يك نفر در دنيا به علت استعمال دخانيات جان خود را از دست مي‌دهد.

تاپ ناپ: طبق تحقيقات سازمان جهاني بهداشت در هر ‌٨ ثانيه يك نفر در دنيا به علت استعمال دخانيات جان خود را از دست مي‌دهد. نتايج تحقيقات حاكي از آن است چنانچه افراد در سنين نوجواني شروع به كشيدن سيگار كنند (بيش از ‌٧٠ درصد موارد سيگاري شدن در اين مرحله اتفاق مي‌افتد) و مدت ‌٢٠ سال يا بيشتر به اين عمل ادامه بدهند بين ‌٢٠ تا ‌٢٥ سال زودتر از افرادي كه به هيچ‌وجه در زندگي سيگار نكشيده‌اند، خواهند مرد.
































پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بله

    پاسخ ها

    • حامد

      یعنی ای ول داری
      کلی خندیدم که با صلابت و جدیت نوشتی بله منم بله

  • elaheh

    قابل توجه بعضی ها...

  • علیرضا

    خب اگه بده پس تولید نکنن. با بهترین توتون، کاغذ و پاکت شیک تولید می کنن بعد یه عکس دندون یا ریه میزنن روش که چی بشه؟ مسخرس

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تازه این عکسها هیچ ربطی به سیگار ندارند

  • maryam

    بابا یه ۱۸+ چیزی میزدین!!!!!!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کوچولو نیا مجبوری؟

  • مریم سراوانی

    بله

  • بدون نام

    اگر به این آدمای نفهمه که عکسای روش هم باعث جذابیت و خرید بیشتر هم میشه

    پاسخ ها

    • علیرضا

      همه که مث من و شما فهمیده نیستن. ))

  • رضا 48

    مصرف سيگار باعث يک دسته از بيمارى ها مثل خرابى دندان, انواع بيمارى هاى ريه مانند برونشيت و آمفيزم, بوى بد دهان و غيره مى شود و ريسک خطر گروهى از بيماريها مثل سرطان ريه,لب و لثه,معده, مثانه و غيره را افزايش مى دهد.به اين ترتيب شخص سيگارى حتما دچار برونشيت و بوى بد دهان هست و احتمال ابتلا به سرطان ريه در او بالاتر از عير سيگارى هاست.صاحب کارخانه سيگارسازى به کسى که از او پرسيده بود که چرا خودتان سيگار نمى کشيد؟گفته بود: سيگار مال سياه پوستان و احمق هاست!(تلويزيون ايران مصاحبه را نشان داده).
    1-خطر ابتلا به سرطان ريه در من بالاست!
    2-سياه پوست نيستم!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج