۸۹۴۹۲۱
۹ نظر
۵۰۷۴
۹ نظر
۵۰۷۴
پ

پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!

نان یکی از غذاهای اصلی است که از ابتدای تمدن بشر به شکل‌های مختلف وجود داشته است. شیموس بلکلی (seamus blackley)، دانشمند، عاشق نان است و اخیرا با استفاده از خمیرمایه ۴۵۰۰ساله نان تازه پخته است.

برترین‌ها : هیچ چیز مثل نان داغ و تازه اول صبح، روز آدم را خوب نمی‌سازد. مخصوصا اگر در روستا باشی و نان محلی از دست زنان روستایی بگیری و در همان حال و هوای بکر و تازه روستا بنشینی و با پنیر محلی بخوری. مگر می‌شود با بوی نان تازه محلی مست نشد؟
نان یکی از غذاهای اصلی است که از ابتدای تمدن بشر به شکل‌های مختلف وجود داشته است. شیموس بلکلی (seamus blackley)، دانشمند، عاشق نان است و اخیرا با استفاده از خمیرمایه ۴۵۰۰ساله نان تازه پخته است. جالب است بدانید که این نان به طرزباورنکردنی خوشمزه بوده است. ظاهرا این پروژه یکی از شادترین لحظات عمر این دانشمند بوده است.
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
او با کمک دو دانشمند (مصرشناس و میکروب‌شناس) نمونه‌های مخمر ۴۵۰۰ساله را از ظروف سفالی مصر باستان جمع‌آوری کرد.
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
آن‌ها نمونه‌ها را از ظروفی جمع آوری کردند که تصور می‌شد برای پخت نان در مصر باستان استفاده می‌شده اند. بلکلی یک نمونه از مخمر باستانی را نگه داشت و از آرد و جوی آسیاب شده استفاده کرد. بعد از یک هفته انتظار، پخت نان را آغاز کرد.
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
بلکلی سعی کرد از همان موادی استفاده کند که مصریان باستان برای پخت نان استفاده می‌کردند و می‌گوید: «عطر و طعم این نان با بوی همه نان‌هایی که تا به حال دیده اید فرق دارد. خرده‌های نان سبک و هستند و به راحتی می‌توانید متفاوت بودن آن را احساس کنید.»
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
هیجان بلکلی قابل درک است. مدتی است که دانشمندان غذا‌های باستانی را بررسی می‌کنند. مصریان عاشق نان بودند و غذای اصلیشان نان بود: مردم همه از هر طبقه و با هر عقیده‌ای در همه وعده‌های غذایی خود نان می‌خوردند.
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
منبع: boredpanda
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی رضا

    کلانه غذای کردستانه خیلی خیلی خوشمزش هرکی اومد کردستان حتما و حتما کلانه بخوره غذای کردستانه ماهم سنندج زندگی میکنیم و همیشه کلانه میخوریم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      حالا کلانه چیه؟؟؟ نوعی نان هست؟؟؟؟؟
      به نظرت ربطی به این موضوع داشت؟

    • بدون نام

      بله داشت یک نان خوشمزه که با سبزی های کوهی درست میشه عطر وطعم خیلی خوبی داره

    • کرمانشاه

      کلانه با پیچک که نوعی سبزی است درست میشه درسته خوشمزه است در کرمانشاه خیلی زیاد درست میشه البته در فصل بهار این سبزی کوهی چیده میشه وبا خمیر قاطی میکنن وپخت میشه؛ بعضیا هم سبزی رو خورد میکنن ومیدن نانوایی براشون در خمیربریزن و پختش کنن براشون .

  • بدون نام

    نمیدونم فوبیا از اشیا باستانی وجود داره یا نه اما من دارم
    غذا که هیچی

  • بدون نام

    چقدر جالب چقدر عالی عاشق مخمر هستم موجودات جالبی هستند

  • نیلوفر

    نگفته مزه اش آخرش چی از آب در آمده؟ من بودم جرات نمیکردم بخورم!

  • مریم ب

    چه تجربه هیجان انگیزی

  • بدون نام

    چه جذاب

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج