روشهای جالب کشورهای مختلف برای نجات محیط زیست
ما هر دو ساعت آنقدر زباله دور میریزیم که برای پر کردن بزرگترین کشتی باری جهان کافیست. وگرچه امروزه نسبت به گذشته، افراد بیشتری «سبز» فکر میکنند، اما هنوز به راه حلهای جدیدی برای مبارزه با مشکل آلودگی نیاز داریم.
روزنامهای که کاشته میشود
اگرچه امروزه بیشتر ما از منابع اطلاعاتی دیجیتالی استفاده میکنیم، اما هنوز هزاران روزنامه چاپ شده و هر روز دور ریخته میشود. برای حل این مشکل، یک طراح ژاپنی به نام یوشیناکا اونو یک کاغذ «سبز» ۱۰۰% زیست تخریب پذیر ابداع کرده که حاوی بذر گیاهان است. برای این که «سبز» بمانید، باید کاغذ را خاک کنید و کمی آب روی آن بریزید تا در نهایت به یک گیاه شاداب تبدیل شود.
جایزه برای بطریهای پلاستیکی
امروزه، دستگاههای فروش خودکار معکوس در کشورهای دوستدار محیط زیست کم نیست، در سوپرمارکتهای آلمان، در فروشگاههای IKEA انگلستان و بسیاری کشورهای دیگر آنها را میبینید. اما برخی کشورها از روشهای خلاقانه تری برای تشویق شهروندان به حفظ سیاره مان استفاده میکنند.
فرچههای ریمل برای بچههای حیوانات
اگر ریملتان تمام شده، آن را کامل دور نیندازید. فرچه آن را با آب گرم صابونی تمیز کنید و به مرکز نجات حیوانات در اسکاتلند بفرستید. در این مرکز، کارکنان از فرچه ریمل برای تمیز کردن حیوانات یتیم و برطرف کردن کک و مایت از روی آنها استفاده میکنند.
فروشگاههای بدون بسته بندی
حذف بسته بندی هر روز طرفداران بیشتری پیدا میکند، به همین دلیل فروشگاههای فلهای زیادی در بسیاری کشورها راه افتاده است. برای کاهش بسته بندیهای یکبار مصرف، این فروشگاهها محصولات را در ظرفها و سطلهای بزرگ میفروشند و اگر قصد خرید دارید، باید با خودتان ظرف خالی بیاورید. این فروشگاهها علاوه بر موادغذایی معمولا محصولات غیرخوراکی مثل شامپو، صابون، مواد شوینده و سایر محصولات بهداشتی هم ارائه میدهند.
دستمالی که میتوانید در توالت بیندازید
بیشتر دستمالهای مرطوب از پلیپروپیلن ساخته شده اند که نوعی پلاستیک است و نباید آنها را در توالت بیندازید، اما متاسفانه بیشتر افراد به این قانون توجه نمیکنند و مجزای فاضلابشان میگیرد. اما دستمالهای مرطوبی که توسط یک شرکت بریتانیایی تولید میشوند استثنا هستند. این شرکت تضمین میکند که دستمال هایش کاملا ارگانیک و سازگار با محیط زیست هستند.
جمع آوری در بطریهای پلاستیکی
در اسپانیا مردم در بسیاری از سوپرمارکت ها، موسسات دولتی و سایر مکانهای عمومی و حتی خانه ها، درهای بطری را جمع آوری میکنند. همه چیز با ماجرای دختر ۷ سالهای آغاز شد که به عمل قلب نیاز داشت، اما والدینش از پس هزینههای آن برنمی آمدند.
لیوان مشترک
بیشتر ما معتاد قهوه یا چای هستیم به خصوص صبح ها. اما آیا میدانستید که لیوانهای یکبار مصرف حدود ۵۰% زبالههای جمع آوری شده از سطلهای زباله خیابانها را تشکیل میدهند؟ برنامه لیوان مشترک در کانادا سعی میکند با ارائه دسترسی نامحدود به لیوانهای قابل استفاده مجدد به قیمت ۵ دلار در سال به کاهش زبالههای یکبارمصرف کمک کند. این فرآیند بسیار ساده است، با پرداخت پول عضو برنامه میشوید، سپس چای یا قهوهتان را سفارش میدهید و لیوان را با خودتان میبرید. بعد از اینکه خوردید آن را به یک مغازه یا کافه دیگر سر راهتان برمی گردانید.
نظر کاربران
ما هم فعالان محیط زیستمونو میندازیم زندان
پاسخ ها
شما آشغال از ماشین ننداز خیابون زر زیادی نزن ــــ اونا فعال محیط زیست نبودن جاسوس بودن حقشونم بود خائنای وطن فروش
اونی که میگی فعال محیط زیست نبود جاسوس بود
انقدر احمقید که به سادگی تهمتی که به این افراد زدن باور کردید لیاقتتون هین مسوولین بی لیاقته نه امثال سید امامی
واقعا
لطفا زر نزنید زیر کامنت دیگران
زر خودت نزن بی ادب
هیچ کدوم از این برنامه سخت و هزینه بر نبودن فقط همت لازم دارن که ما نداریم و منتظزیم دستی از غیب برون آید و کاری بکند
اسم محیط زیست در ایران میاد ،تمام تنم درد می گیره...
شده کابوس و هر کسی به فکر باشه، مطرود و مردود و کشته و زندانی....
دریغ...
همه ی روشهای بالا عالی هستن.اون طرح شارژ کردن کارت مترو هم کاربردیتره.چون هیجی مثل پول به آدما انگیزه نمیده.
منم دوست داشتم خیلی محصولات فله ای باشن.ولی جرات نداشتم به کسی بگم.الم شنگه راه می انداختن
مزه زندگی به داغون کردن محیط زیسته
سلاااااااام
چقد ایده هاشون ساده بودن
من که عاشقشون شدم مخصوصاً اون یکی که روزنامه رو میکاشتی گل سبز میشد
من که ریمل استفاده نمیکنم اما دوست داشتم کلی فرچه ریمل بخرم بفرستم براشون...تو ایران اگه به حیوانات کمک کنی و باهاشون مهربان باشی مسخرت میکنن از بس ذاتشون وحشیه
پاسخ ها
من تا حالا نه دیدم .ونه شنیدم که کسی مهربونی با حیوانات رو مسخره کنه.
تو هم عیب وایراد خودت رو روی بقیه نزار