ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد
در اینجا ترفندهای جالب و به درد بخوری را می بینید که دلتان می خواهد امتحان کنید.

پیاز فرآیند اکسیداسیون را کند میکند.
برای باز کردن نارگیل، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را در فر داغ قرار دهید

بعد از اینکه پوست نارگیل را سوراخ و آب آن را خالی کردید، نارگیل را ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوسته آن بترکد و بتوانید گوشتش را جدا کنید.
با کمی کره پیاز را تازه نگه دارید

با مالیدن کره روی پیاز بریده شده، میتوانید آن را چند روز در یخچال تازه نگه دارید.
برای اینکه موزها را مدت بیشتری تازه نگه دارید، به سلفون نیاز دارید

موزها را از دسته جدا کرده و انتهای آنها را در سلفون بپیچید تا ۳-۴ روز بیشتر تازه بمانند.
دو سوراخ در بشقاب یکبار مصرف ایجاد کنید تا برای همزن در درست کنید

با این ترفند هنگام آشپزی، آشپزخانه (یا خودتان) کمتر کثیف میشوید.
اگر غذایتان شور شد و بیش از حد نمک به آن زدید، اجاق را خاموش کنید و یک قطعه بادمجان یا سیب زمینی داخل ظرف بیندازید

بادمجان یا سیب زمینی در عرض ۱۰ دقیقه نمک اضافی غذا را جذب میکند.
کاهو و اسفناج را در ظرف قرار داده و دستمال کاغذی روی آن بگذارید تا رطوبت را جذب کند.

این مانع لزج شدن اسفناج میشود و ماندگاری سبزیجات را دوبرابر میکند.
اگر کاهو را با ریشه خریدید، ریشهها را در ظرف آب قرار دهید و بقیه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید

آب مانع خشک و خراب شدن کاهو میشود.
برای ریز کردن مرغ، سینه مرغ پخته را با درجه کم همزن برقی بزنید


اگر تخم مرغ زیر آب رفت و افقی ماند، تازه است، اگر زیر آب رفت، اما عمودی ایستاد، کمی کهنه است و اگر شناور ماند خراب است و باید آن را دور بریزید.
قارچ را با دستمال مرطوب یا برس نرم تمیز کنید تا طعمش را از دست ندهد

هرگز قارچ را زیر شیر آب نگیرید. بسیاری از افراد معتقدند با این روش طعم قارچ از بین میرود.
یا کمی سرکه چربی چسبیده به ماهیتابه و قابلمه را پاک کنید

کمی سرکه را با آب ترکیب کنید و داخل تابه بریزید تا جوش بیاید. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود و سپس با اسفنج و مایع به راحتی آن را بشویید.
هر پنیری را در عرض چند ثانیه روی همبرگر آب کنید

یک تکه پنیر روی گوشت پخته و سرخ شده بگذارید و کمی آب داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید تا بخار در عرض چند ثانیه پنیر را ذوب کند.
قبل از اینکه پیاز را خرد کنید،کمی آبلیمو روی چاقو یا تخته برش اسپری کنید

واکنش بین پیاز و لیمو، باعث میشود دیگر چشمهای شما نسوزد.
نظر کاربران
اون کره به پیاز مالیدن جالب بود واسه من خیلی کاربردیه ممنون
حالا ما اووکادو خوردیم ، پیازم توی ظرفش قرار میدم که سیاه نشه
پاسخ ها
آووکادو چی هس اصلا؟
پول ما نمیرسه سیب زمینی هم بخریم دیگه این چیزا پیشکش
اگر خریدیم...و اگر چیزی باقی موند
آووکادوتون بوی پیاز می گیره. تازه اگه سرکه رو ظرف بریزیم که چربیشو ببره هم ظرف بوی سرکه می گیره
ببخشید قهوه ای :)
تاحالا چند نفر اینجا آووکادو خوردن؟
پاسخ ها
من که خوردم و میخورم
حالا شما نمیخواد نکات مربوط به آووکادو رو رعایت کنی اگه راست میکی بقیه رو رعایت کن
نکته هاتون خیلی قدیمی بود
پاسخ ها
من اصلا آووکادو ندیدم
خو چکار کنم؟
آخری جالب بود. ببینم چقد درسته
باشه از امروز به بعد آووکادو رو با پیاز تو یه ظرف میذارم آخه همیشه آووکادوهام سیاه میشد دیگه مشکلم حل شد
جالببببب