سرآشپزهای یک رستوران نیویورکی برای خوشحال کردن مشتریان گیاهخوارشان هندوانه کبابی سرو میکنند که ۵۸ دلار قیمت دارد!
برترینها : سرآشپزهای یک رستوران نیویورکی برای خوشحال کردن مشتریان گیاهخوارشان هندوانه کبابی سرو میکنند که ۵۸ دلار قیمت دارد! آنها برای تهیه این هندوانه، آن را هشت ساعت دودی میکنند، سپس در آب نمک، خاکستر و ادویه جات قرار میدهند و بعد دوباره هشت ساعت دودی میکنند و سپس با رزماری و عصارههای دیگر در تابه میگذارند. هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را میبرید متوجه میشوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
حالم بد شد
داشتم غذا میخوردم
ایییییییییی
خدایا این یک جو عقل را از آدم نگیر. آمین
اه اه اه...حالم بد شد
بابا نگید حالم بد شد ؛ شاید خوشمزه باشه مثل موز سرخ شده