باستان شناسی مثل شکار گنجی است که اطلاعاتی از گذشته را در خود دارد و باستان شناسان ژاپنی اخیرا کوزهای پر از سکه متعلق به یک سامورایی قرون وسطی را کشف کردند.
برترینها : باستان شناسی مثل شکار گنجی است که اطلاعاتی از گذشته را در خود دارد و باستان شناسان ژاپنی اخیرا کوزهای پر از سکه متعلق به یک سامورایی قرون وسطی را کشف کردند. این کوزه سرامیکی در شمال توکیو پیدا شده و یکی از بزرگترین محمولههای سکههای قرون وسطایی کشف شده در این کشور است.
قدمت این کوزه به نیمه اول قرن پانزدهم میرسد، حاوی بیش از ۱۰۰۰۰۰ سکه برنزی است و ۶۰ سانتیمتر قطر دارد. یک لوح چوبی در کنار آن کشف شد که روی آن با جوهر نوشته شده بود: «۲۶۰». باستان شناسان معتقدند معنای آن ۲۶۰ کان است که واحد ۱۰۰۰ بوده، یعنی ۲۶۰ هزار سکه در کوزه بوده است.
این گنج ۲ متر زیر زمین و احتمالا برای حفظ ثروت سامورایی خاک شده بود، چون دوران سختی در تاریخ ژاپن بوده است. این دوره امپراتوری نسبتا ضعیف بود. در نیمه دوم قرن پانزدهم خانوادههای مختلف بر سر قدرت و موقعیت کشمکش داشتند که منجر به افزایش خشونت شد. در این دوره بود که نینجاها به عنوان قاتلین مخفی استخدام میشدند؛ بنابراین واضح است که چرا یک سامورایی قدرتمند باید ثروت خود را پنهان کند.
در حال حاضر ۷۰ سکه بررسی شده اند. آنها شامل ۱۹ سکه مختلف از چین و مناطق مختلف ژاپن میشوند. تصور میشود که همه سکهها (که وسطشان سوراخ است) قبل از ریختن در کوزه به نخ کشیده شده باشند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
سامورایی ها با واشر پیچ معامله میکردن؟ خخخخخخ
پاسخ ها
واشر کدومع میدونی چقد درمیاد
خیلی باحال گفتی
خخخ
اینها که واشرِ
خوب که چی
اینا هر کدوم میدونی ارزشش چقدره ک میگی واشر .
اگه تو ایران بود یواشکی سگ خورش میکردن هیچ کس هم نمیفهمید
به قول صمد اقا سکه هاش سولاخ داره چرا؟