مراسم بودایی شدن پسربچههای تایلندی
چترهای طلایی مزین به مهره و گل روی سر پسران هفت سالهای سایه میاندازد که روی شانههای پدر سوار هستند و با هم به سوی شهر کوهستانی مه هنگ سون (Mae Hong Son) در مرز شمالی تایلند میروند.
حدود ۵۰ پسر که لباسهای سبز و صورتی نئونی و سربندهای ظریفی دارند، لبها و گونه هایشان سرخ شده و برای مهمترین روز عمرشان آماده و با ضربات طبل و سنج و ناقوس همراهی میشوند.
این مراسم برای ورود به آئین بودا برگزار میشود. جشن مهمی که هر سال توسط قوم شان برگزار میشود که در میانمار، چین، لائوس و تایلند زندگی میکنند.
برای اینکه والدین بتوانند آرزوی پسرانشان را برای شرکت در این مراسم محقق کنند، مدتها صرفه جویی میکنند، از بستگانشان کمک مالی میگیرند و حتی فقیرترین خانوادهها فرزنداشان را برای زندگی نزد خانوادههای ثروتمند میفرستند.
این مراسم نشان دهنده دوران کودکی بنیانگذار مذهب بودا، سیدارتا گوتاما است که حدود ۲۶۰۰ سال پیش به دنیا آمد. این پسران مایه احترام و افتخار خانواده هایشان به حساب میآیند. مراسم به مدت یک هفته در فصل خشک و قبل از سال نوی تایلند برگزار میشود، یعنی زمانی که بیشتر روستاییان و کودکان تعطیل هستند.
این مراسم در چند مرحله از تراشیدن سر پسران و پیچیدن موهای چیده شده در برگ نیلوفر آبی توسط مادرانشان و نگه داشتن آن به عنوان یادگاری تا حمام کردن در آب معطر برگزار میشود.
از حالا تا پایان مراسم، پسران مقام نیمه الهی دارن و اجازه ندارند زمین را لمس کنند یا خودشان راه بروند.
نظر کاربران
جااب بود
پاسخ ها
وای اصلا جالب نیس. این بیچاره ها دیگه حق ازدواج و عاشق شدن ندارن
چ رسم و رسوم سختی !
این جا پسرا فقط با اذون و ختنه مسلمون میشن
پاسخ ها
دوست عزیز مهم نیست چه مراسم هایی برگزار میشه مهم دینیی که بهش ایمان داری
جالب بود
ولی...
احمقها
بودا بودا
نابودا
من این مراسو دیدم. در ظاهر خیلی پر رنگ و لعابه و لی در باطن نه. خود بوداییها میگفتن ما حق ازدواج و عاشق شدنو نداریم. خیلی حقها رو ندارن. خیلی بده