وقتی سوشی فقط سوشی نیست! +عکس
در دانشنامهٔ بریتانیکا سوشی اینچنین تعریف شدهاست: «یکی از انواع غذاهای برنجی در آشپزی ژاپنیاست که از ترکیب برنج پختهشده ژاپنی با طعم سرکه و انواع خوراکهای دریایی بطور عمده بصورت خام، سبزیجات، تخم مرغ تهیه شده و بصورت سرد سرو میشود.» و خانم تاما-چن با چینش هنرمندانه اجزای این غذا از آنها آثاری زیبا و دیدنی پدید آورده است.
سوشی، معمولا یک غذاست!
تاما-چن هنر مندی ژاپنی است و به طور طبیعی به هر چیزی از منظر هنری می نگرد؛ بنا بر این، سوشی برای او صرفا یک غذا نیست!
بنا بر این گزارش، برای این خانم هنرمند ژاپنی، سوشی، یک غذای معمولی نیست و به همین خاطر، سوشی های او هم غیر معمولی و هنرمندانه است.
بعضی از هنر نمایی های این خانم ژاپنی را می بینیم:
نظر کاربران
فراماسونری
خارق العاده وهنرمندانه
پاسخ ها
یه کم یاد بگیر
من بلدم توبرویادبگیر
دعوا نگنین جفتتون بیاین من یادتون می دم