مینی شعر (۴۴۹)
شعر، نشانه یک زندگی عالی و بشری است. مردم با خیال زندگی میکنند و بهترین چیزی که خیال را تحت تاثیر قرار میدهد شعر است، پس این واقعیت که نقش روزمره کننده را ایفا میکند و شعر، حقیقتی است که اگر نمیشود سراینده آن بود، میتوان دست کم خواننده آن شد و از روزمرگی رهید.
شعر در کوتاه ترین و موجزترین و خوش آهنگ ترین و مناسب ترین همنشینی واژه هایی آشنا، ما را با معنایی درگیر می کند که برای عقل، نامفهوم و موهوم و بیگانه است، اما برای دل و جان، آشنا و حس شدنی است. شعر، میزبانی صادق است که قلب مخاطبان مستعد خود را هدف قرار می دهد و آنان را به ساحت ناممکن ها و ناباوری ها فرا می خواند تا خود ببینند و باور کنند که اگر ایمان و عشق باشد، هر ناممکنی ممکن می شود.
در این سری مطالب سعی کردهایم گزیدهای از اشعار را در قالب ابیات زیبا و تاثیرگذار با تایپوگرافی های متفاوت، به کمک صفحات مختلف در شبکه های اجتماعی در اختیار شما قرار دهیم. باز هم مثل همیشه پذیرای پیشنهادات و انتقادات شما همراهان همیشگی مجله اینترنتی برترین ها خواهیم بود.
نظر کاربران
معنی شعر سومو نفهمیدم
یعنی چییی
میگه ما یکتا پرست و اهل توحیدیم
و خدا پرست هایی هستیم ک خدا و علی را یکی میدانند
لیلی خانم سپاسگزارم از توضیحتون
لیلی خانوم شما با این ترجمه به شبه یی که شاعر میخواسته به نوعی بهش پاسخ بده صحه گذاشتین
ترجمه درستش اینه:
به دروغ به ما( شیعیان 12 امامی) تهمت میزنید که ما یکتا پرست نیستیم و امامان رو هم مثل خدا پرستش میکنیم( منظور همون توسل به امامان علیهم السلام و زیارت حرمین هست)
در صورتی که ما تنها خدا رو میپرستیم و توسل به امامان ( در اینجا اشاره ی خاص به حضرت علی علیه السلام) منافاتی با یکتا پرستی نداره چون امامان معصوم واسطه ی رسیدن فیض الهی به بندگان هستن و به نوعی نوری از انوار رحمت و قرب الهی.
پس خدا و علی یکی نیستن منظور اینه که علی نوری از انوار الهی هست نه خود خدا ( در ترجمه شعر باید با عناصر شعری اشنا باشیم در غیر اینصورت معنی کاملا متفاوت میشه از منظور اصلی شاعر)