اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید
وقتی بین قفسه های فروشگاه می چرخید همون چیزی رو بر می دارید که ظاهرش نظرتون رو جلب میکنه. اما آیا واقعا این کار درستیه؟ هیچوقت ظاهر خوراکی ها طعم و سالم بودنشون رو تضمین نمیکنه.
![اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید](https://static3.bartarinha.ir/servev2/GZjYmVkMTA2Y/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
هنگام خرید پنیر به رنگ، سوراخ ها و بافت پنیر دقت کنید. این ها باید کاملا متحدالشکل باشند و هیچ پوسته سفیدی روی پنیر وجود نداشته باشد. اگر بعد از این که کمی پنیر را فشرده کردید به حالت اولیه برنگشت یعنی نباید آن را استفاده کنید.
گوشت
![اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید](https://static1.bartarinha.ir/servev2/TY2MTRmZTJhY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
گوشت تازه صورتی است نه قرمز کم رنگ یا حتی قهوه ای. رگه های چربی هم باید براق و روشن باشند. یک گوشت تازه و خوب هم به حالت اولیه برمیگردد و به دست ها نمی چسبد.
پودر قهوه
قهوه های ارزان مطمئنا قهوه های خوبی نیستند. با این وجود ممکن است طعم آن ها با قهوه های گران قیمت یکی باشد. قهوه های خوب هرگز در شیشه های پلاستیکی نگهداری نمی شوند بلکه در ظروف شیشه ای یا فلزی فروخته می شوند. به بهترین تاریخ مصرف آن هم دقت کنید که نباید بیشتر از ۱۸ ماه باشد.
عسل
![اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید](https://static0.bartarinha.ir/servev2/mQ1MzZmMTA5N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
عسل طبیعی شفاف و یک رنگ است. یک عسل با کیفیت بسیار شیرین و عطر خاصی دارد. یک قطره عسل بین انگشت ها بریزید اگر زود جذب پوست شد کیفیت خوبی دارد.
بستنی
![اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید](https://static1.bartarinha.ir/servev2/DFiMjY4ODNjN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
همیشه مواد تشکیل دهنده بستنی را بخوانید. معمولا بستنی هایی که طعم توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند. پس بستنی های آجیلی انتخاب کنید. بستنی های یخی هم به ندرت از مواد طبیعی درست می شوند.
شکلات
اول از همه به مواد تشکیل دهنده شکلات دقت کنید. هر چه لیست مواد کوتاه تر باشد بهتر است. یک شکلات خوب باید حاوی کاکائو باشد هر ماده دیگری نشانه مصنوعی بودن آن است. به علاوه شکلاتی انتخاب کنید که روغن کاکائو داشته باشد نه روغن سبزیجات.
ماهی
![اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DRhMTlmZmE4N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
ماهی های تازه چشم های واضح و مشخصی دارند. چشم های برجسته و تار نشان دهنده کهنه بودن ماهی است. آبشش های ماهی باید قرمز یا در مواردی صورتی باشد.
نان
![اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید](https://static0.bartarinha.ir/servev2/mJlYWNiNmJmZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
نان تازه هرگز نباید سفت باشد پس قبل از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید. نان های بسته بندی شده شاید بیشتر تازه بمانند اما طعمشان را از دست می دهند.
ژلاتین
![اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید اسراری که صنایع غذایی نمیخواهند شما بدانید](https://static2.bartarinha.ir/servev2/WZmZTE2MGZkM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
ژلاتین از پوست، تاندون، رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست می شود.
نظر کاربران
در مورد پاستیل بله از همینا درست میشه ولی برای مفاصل خیلی مفیده خوش مزه هم هست هرچقد دلتون میخواد بخورین , پوست گاو کمتر از مواد شیمیایی ضرر داره
پاسخ ها
نخورین اقا
این کسی هم که گفته بخورین خودش حتما تولیدی داره
خخخ اینا که چیزی نیس خیلی چیزای دیگه هم هست که خبر نداریم من جمله پالم که تازه لو رفته و سالهاست ملت بدبخت دارن میخورن
پاستیل ازت انتظار نداشتم :-!
لایک
پالم که چیزی نیس ....روغن ترانس نخورده باشیم صلوات :))
تازه من جاریم بازرس بهداشته....یه چیزایی میاد میگه که میبینم هیچیمون ارزش غذایی نداره....به خاطر همینه که همه ی اطرافیانم و کسایی که میشناسم مریضن....هر مطب دکتری که میری پر مریضه
اَییییی من که دیگه پاستیل نمیخورم اه