شیرینیهای کهکشانی با لعاب ابروبادی شیرین
اخیرا مطالب و تصاویر زیادی از غذاها و خوراکیهای مختلف با اشکال کیهانی و فضایی میبینیم. مانند بسیاری از قنادیها که توانایی خود را در این مد جدید به نمایش میگذارند، یک قنادی در اوکراین نیز متخصص پخت شیرینی اکلر با الهام از فضا است.
مانند بسیاری از قنادیها که توانایی خود را در این مد جدید به نمایش میگذارند، یک قنادی در اوکراین نیز متخصص پخت شیرینی اکلر با الهام از فضا است. اِکلِر گونهای نانشیرینی خامهای فرانسوی است که با دو لایه نانن نسبتا دراز تهیهشده با خمیر پفی و خامهی کاستارد، یا خامه زده شده در لای آنها، درست میشود. نانِ بهکاررفته در اِکلر شبیه به نان مورد استفاده در نان خامهای است. معمولا روی اِکلر لایهای از کارامل یا شکلات میزنند.
هر اکلر که زیبایی کیهان را به نمایش میگذارد شامل یک لعاب الهام گرفته از زیبایی فضای بین ستارگان است. سایههای متنوع آبی، بنفش و صورتی در هم پیچ و تاب میخورند تا یک کهکشان پر از ستاره را شکل دهند. هر یک از این شیرینی اگرچه با مواد سادهای از جمله شکر و رنگ غذا تهیه شدند، اما رنگهای فریبنده و عمق مسحور کنندهای به نمایش میگذارند که در عکسهای تلسکوپهای فضایی هابل قابل مشاهده است و امکانات هنری نامحدود شیرینی پزی را ثابت میکنند. این اکلرها در پنج طعم کلاسیک، وانیلی، پسته، تمشک، کارامل و شکلات عرضه میشوند.
نظر کاربران
اینا رو که نمیشه خورد!
چرا نمیشه؟همش رنگ خوراکیه