۵۸۵۲۲۸
۷ نظر
۵۰۶۴
۷ نظر
۵۰۶۴
پ

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

در این مطلب می خواهیم در مورد غذاهایی صحبت کنیم که هر روز با آن ها سر و کار داریم و ممکن است به میزان زیاد هم مصرفشان کنیم. موادی همانند لوبیای قرمز، سیب زمینی یا نان شیرین.

وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!

بله، درست متوجه شده اید. در این مطلب می خواهیم در مورد غذاهایی صحبت کنیم که هر روز با آن ها سر و کار داریم و ممکن است به میزان زیاد هم مصرفشان کنیم. موادی همانند لوبیای قرمز، سیب زمینی یا نان شیرین.

پیش از اینکه بخواهید در برابر این مطلب موضع گرفته و بگوئید که پایه و اساس علمی ندارد، باید اشاره کنیم که تمامی موارد ذکر شده، توسط کارشناسان تغذیه همانند دکتر کیث کنتور تائید شده اند.

برای آشنایی با این مواد خوراکی و آگاهی از اینکه چگونه می توانند موجب مسمومیت اشخاص شوند، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

هسته گیلاس

همیشه حواستان باشد که هنگام خوردن گیلاس، هسته آن را قورت ندهید زیرا حاوی ماده سمی به نام هیدروژن سیانید است. این ماده سمی در میوه های دیگری همانند هلو و آلو هم وجود دارد.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

البته، نباید خیلی نگران باشید زیرا با اینکه هیدروژن سیانید کاملا سمی است اما برای اینکه خاصیت کشندگی داشته باشد، فرد باید دست کم یک تن هسته گیلاس بخورد.

کسی که حدود ۷۰ کیلوگرم وزن دارد، مصرف حداکثر ۷۰۳ میلی گرم سیانید هیدروژن برایش بلامانع خواهد بود و مشکلی برای سلامتی وی ایجاد نخواهد کرد.

فوگو (بادکنک ماهی)

سرو این ماهی در آمریکا ممنوع است زیرا یکی از سمی ترین غذاهای دنیا به شمار می رود. حتی اگر به درستی هم طبخ گردد، بادکنک ماهی ۱۲۰۰ برابر بیشتر از سیانید کشنده است. تترو دوتوکسین ماده سمی موجود در بدن این موجود است که باید هنگام پخت جدا شود تا گوشت را آلوده نکند.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

جا دارد اشاره کنیم که آماده‌ سازی این ماهی در خانه معمولا به مرگ افراد منجر می‌ شود. تنها سرآشپزهایی که دوره‌ های چندساله پخت این ماهی را گذرانده‌ اند، اجازه قانونی برای تهیه آن را دارند.

کازو مرزو: کرم پنیر
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

کازو مرزو، نوعی پنیر محلی ساردینیا در کشور ایتالیاست که با کرم های زنده تخمیر شده و باعث پوکی پنیر می شود. عرضه این محصول در کشوری همانند آمریکا به دلیل بهداشتی نبودن، ممنوع اعلام شده است.

هات داگ
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

هات داگ، برخلاف موارد یاد شده در بالا، حاوی مواد خطرناک نیست. بلکه یکی از غذاهایی است که مشکلات های خفگی زیادی به واسطه خوردن این غذا گزارش شده است. بر اساس آمار، کودکان زیر سه سال بیشتر از همه در معرض خطر خفگی در نتیجه مصرف هات داگ قرار دارند.

پس بهتر است آن را درست جویده و سپس قورت دهید.

جوانه یونجه
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

جوانه گیاه آلفافا (یونجه)، به ویژه مدل های خام آن بهترین بستر برای رشد باکتری ها محسوب می شوند. در طول دو دهه گذشته، بیماری هایی که در اثر مصرف جوانه های خام گیاهان گزارش شده، بسیار زیاد بوده است. بد نیست اشاره کنیم که هر نوع جوانه ای، برای افراد مسن، زنان باردار و کودکان مضر و خطرناک است.

باکتری هایی همانند ای کولی و سالمونلا از جمله رایج ترین خطرات پنهان در این گیاهان هستند.

ساناکچی: هشت پاهای کوچک و خام
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

مردم کره، این هشت پاها را به صورت خام و در حالی که هنوز دست و پا می زند، میل می کنند. خطر مصرف آن ها در این است که این حیوان، پیش از سرو کشته می شود و هنگام مصرف هنوز فعالیت عصبی اندام ها ادامه دارد و ممکن است با کاسه های مکنده خود به گلوی فرد چسبیده و موجب خفگی او بشوند. براساس آمار، هر سال ۶ نفر در اثر خفگی به روش یاد شده جان خود را از دست می دهند.

حلزون صدف دار
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

مصرف حلزون صدف دار به صورت خام یا نیمه پخته خطرناک است زیرا میکروب ها و باکتری های مضر آب دریا را به خود جذب می کنند. بنابراین، برای اطمینان از سالم بودن آن ها، بهتر است حتما صدف های دریایی را به طور کامل بپزید.

پنیر غیر پاستوریزه
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

این نوع پنیرها بهترین بستر برای رشد باکتری های مضر و بروز بیماری های ناشی از غذا هستند. در کشورهایی همانند آمریکا، عرضه پنیرهای غیر پاستوریزه، ممنوع است.

سیب زمینی سبز
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

سیب زمینی خام و سبز حاوی نوعی ماده سمی به نام سولانین است. در صورت مصرف مقدار زیادی از این نوع سیب زمینی، فرد دچار مشکلات سلامتی متعددی خواهد شد.

Ackee؛ میوه جامائیکایی
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

آکی، وقتی به رنگ قرمز در می آید، یعنی رسیده و قابل مصرف است. اما هنگامی که هنوز زرد است، حاوی سمی به نام هیپوگلیسین اِی است که مصرف آن موجب تهوع یا حتی مرگ می شود. هسته های سیاه داخل آن نیز سمی است.

چاغاله بادام
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

بادام تلخ به خصوص چاغاله های آن حاوی سیانید است. اما مقدار این ماده سمی بسیار اندک بوده و شما باید دست کم ۱۲۰۰ عدد از آن را بخورید تا مسموم شوید.

لوبیا قرمز
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم

هرگز سعی نکنید که لوبیا قرمز را خام مصرف کنید. این ماده غذایی حاوی نوعی ماده سمی به نام فایتوهیماگلوتنین است که هنگام پخت از بین می رود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    لوبیا قرمز رو بخوایم هم نمیتونیم

  • شیما

    اه اه هشت پا اوققققق

  • بدون نام

    ببینم قحطی ماهیه که اونو میخورن ؟!

  • صبا

    ایناییی که موجودات زنده رو میکشن و خام میخورن واقعا نمیدونم چی راجع بهشون بگم. فقط اووووووووق

  • بدون نام

    به غیر از یکی دو مورد مثل سیب زمینی و چاقاله بادام بقیه اصلا در ایران یافت نمی شوند

  • بدون نام

    بعضی ها خام خوارند لوبیا را می خیسانند و خام می خورند. هر چیزی را تقریباً میشه خام خورد.

  • نورا

    اوققققققف چینیا همه چی میخورن بدتراز اینا اوقققققققق

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج