۵۷۲۳۸
۹ نظر
۵۰۱۱
۹ نظر
۵۰۱۱
پ

بازی با مرگ بندباز بدون طناب ایمنی

این مرد شجاع است یا دیوانه؟! +عکس

"نيک والندا" بندباز ۳۴ ساله آمریکایی، بر فراز کوه‌هاي منطقه گرندکانيون در آريزونا بندبازي کرد.

جام نیوز: "نيک والندا" بندباز ۳۴ ساله آمریکایی، بر فراز کوه‌هاي منطقه گرندکانيون در آريزونا بندبازي کرد.

والندا که خود را پادشاه بندبازان می‌نامد بدون طناب ایمنی و فقط با چوب موازنه، ۴۰۰ متر طول دره گراند کانیون را بر روی یک طناب فلزی پنج سانتی‌متری و در ارتفاع ۴۳۰ متری، در مدت ۲۲ دقیقه طی کرد.

باد شدید و گرد و خاک از مشکلات والندا بود اما او موفق شد خود را بر بالای طناب کنترل کند.

کفشهای والندا در این بندبازی را مادرش دوخته بود. پدبزرگ او هم در ۷۳ سالگی در حال بندبازی بر بالای یک ساختمان ده طبقه در حالیکه باد با سرعت پنجاه کیلومتر در ساعت می‌وزید سقوط کرد.

والندا پیش از این یکبار با دندان‌هایش از یک هلی‌کوپتر آویزان شده و یک بار هم با موتورسیکلت از روی یک سیم فلزی عبور کرده بود.

در مترهای آخر والندا از موفقیت خود مطمئن شده بود. او با شکم خالی این عملیات را انجام داد چون سکسکه می‌توانست به قیمت جانش تمام شود.

در پایان مسیر همسر و دو فرزند والندا در انتظارش بودند. همسر او ارندیرا نیز بندباز است. پیش از این نیز والندا بر بالای طناب زانو زده و از او خواستگاری کرده بود.

گراند کانیون برای سرخپوستان آمریکا مکانی مقدس محسوب می‌شود بنابراین در طول مسیر برای رسیدن به محل بندبازی، مردم قبیله ناواخو اعتراض خود را به این کار نشان می‌دادند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم سراوانی

    یادش بخیر منم اونجا بودمیجان

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تو كه راست گفتي اما ..... هر كي دروغ ميگه.

    • ice

      خیلی باحال گفتی کاربر جان، خخخخخخخخ
      ولی کیه که از رووو بره!!!

    • بدون نام

      چاكرتيم، رو كه نيست ديگه ، استخوان هم نداره (منظورم دروغه) كه تو گلو گير كنه

  • ayda m

    divunast baba

  • بدون نام

    دیوانه..

  • بچه شهر

    هر کسی علاقه وتوانایی خاصی داره

  • farhad

    به نظر هر دو تاش.

  • بدون نام

    من که میگم بیکاره!
    وگرنه اینکارو نمیکرد
    شایدم میکرد
    به هرحال دیوانه س

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج