۵۵۳۶۳۲
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

اپلیکیشن «FaceApp» برای کمک به یافتن افراد گم شده

اوایل سال یک اپلیکیشن مخصوص اسمارت فون با نام FaceApp ارائه شد که مورد توجه بسیاری قرار گرفت، با این اپلیکیشن کاربران قادر بودند تصاویر خود را پیرتر، جوان تر یا حتی با جنسیت متفاوت نشان دهند.

وبسایت topinearth.ir - جمیله محمدی چراتی: اوایل سال یک اپلیکیشن مخصوص اسمارت فون با نام FaceApp ارائه شد که مورد توجه بسیاری قرار گرفت، با این اپلیکیشن کاربران قادر بودند تصاویر خود را پیرتر، جوان تر یا حتی با جنسیت متفاوت نشان دهند. تا مدت ها تصاویر جالبی از سلبریتی ها در دنیای وب دست به دست می شد. این نرم افزار به برنامه های متعدد بازار که ویژگی مشابه ای داشتند افزوده شد اما فقط کاربرد تفریحی داشت. اکنون روش پیچیده تری برای این روش یافت شده است. با ما در بهترین ها در زمین همراه باشید.

فقط در بریتانیا سالانه گم شدن ۳۰۰,۰۰۰ نفر گزارش می شود و با گذشت زمان چهره ی این افراد قطعا تغییر می کند بطوریکه عکس هایی که برای یافتن آنها بکار می رود دیگر کمتر مفید خواهند بود. گروه تحقیقاتی در دانشگاه بردفورد به فکر توسعه ی تکنولوژی افتاده که روش های فعلی تصاویر گذر زمان افراد گم شده را بهبود بخشد.
اپلیکیشن «FaceApp» برای کمک به یافتن افراد گم شده

این گروه یک شبکه ی عصبی را توسعه داده که با داده های ویژگی های چهره ای از پایگاه داده ی افراد در سنین مختلف، تغذیه می شود. در این سیستم، خصوصیات چهره ای مختلف مانند دهان، پیشانی و حتی شکل گونه های فرد نگاشت شده و سپس مشخص می شود برخی ویژگی های انسانی چطور با گذشت زمان تغییر می کنند. با تغذیه ی داده های بیشتر، سیستم قادر به بهبود حدس و گمان های خود است.

برای تست دقت سیستم، گروه تحقیقاتی مجموعه ای از آزمایشات را انجام دادند، الگوریتم را برای ایجاد تصاویری که قابل مقایسه با تصاویر واقعی سوژه ها در سنین جوانی باشد، بکار گرفتند.

پژوهشگران همچنین به استفاده از تصویر یک فرد واقعا گم شده در سال ۱۹۹۱ به عنوان یک مطالعه ی موردی استفاده کرده تا نشان دهند این تکنولوژی در زندگی واقعا کارآمد است. بن نیدهام هنگامی که ۲۱ ماهه بود در جزیره ی یونانی خیوس گم شد. بن هیچ گاه پیدا نشد اما پس از سال ها پژوهشگران تصاویری از سنین بیست و سی سالگی وی ایجاد کردند.
اپلیکیشن «FaceApp» برای کمک به یافتن افراد گم شده

روش جدید دانشگاه بردفورد می تواند پیشرفت قابل توجهی ایجاد کند. پرفسور حسن آگیل، از پژوهشگران این تحقیق گفته است: «روش های فعلی که وجود دارند از روش های خطی یا یک بعدی استفاده می کنند درحالیکه روش ما غیرخطی است و با افراد مورد نظر تناسب بهتری می یابد.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج