حفرههایی بر روی زمین که نفس هر کسی را بند میآورند
قدرت و توانایی های انسان و طبیعت بدون شک هیچ محدودیتی را نمی شناسد. به همین دلیل ما شاهد مناظر باور نکردنی در طبیعت و سازه های با معماری خارق العاده و شگفت انگیز هستیم که توانایی های طبیعت و انسان در خلق شگفتی را به ما نشان می دهند.
در ادامه ی این مطلب قصد داریم برخی از جالب ترین پدیده هایی که شاهکار انسان و طبیعت هستند را به شما نشان دهیم. با بزرگ ترین حفره های سطحی زمین آشنا شوید.
۱- حفره ی موسوم به «The Deluxe Mystery Hole»
هیچ اطلاعاتی در مورد تاریخچه و چگونگی پیدایش این حفره وجود ندارد و هنوز دانشمندان نتوانسته اند با ابزارهای اندازه گیری فوق مدرن نیز عمق این حفره را مشخص کنند. این حفره اکنون به عنوان یک جاذبه ی گردشگری مورد استفاده قرار می گیرد.
۲- حفره ی پیروزی (The Hole of Glory)
این حفره در پشت سدی در کالیفرنیا به نام «سد مونتیسلو» (Monticello Dam) قرار داشته و در نگاه اول به نظر می رسد تونلی است که به عمق زمین کشیده شده اما در واقع تنها حفره ای دست ساز بوده و برای زهکشی مورد استفاده قرار می گیرد.
۳- گودال چوب بری (Sawmill Sink)
این حفره به رنگ آبی روشن در باهاماس قرار دارد و محلی برای انجام تحقیقات باستان شناسی بوده است. این حفره به دانشمندان کمک کرده که بدانند زمین در هزاران سال پیش چه شکل و شرایطی داشته است.
۴- گودال شیطان (The Devil's Sinkhole)
چاله ی شیطان در واقع یک غار زیرزمینی است که ورود به آن ممنوع بوده و در فصل تابستان بیش از ۳ میلیون خفاش در آن اقامت دارند.
۵- حفره ی آبی بزرگ (The Great Blue Hole)
۶- حفره ی آبی دین ( Dean's Blue Hole)
حفره ی آبی دین عمیق ترین حفره ی آبی رنگ جهان است. این حفره در باهاماس قرار داشته و به عنوان محلی برای آموزش و تمرین شیرجه روهای آزاد مورد استفاده قرار می گیرد.
۷- حفره ی هاروود (The Harwood Hole)
حفره ی هاروود یک غار زیرزمینی در نیوزیلند است. این حفره عمیق ترین غار عمودی در روی کره زمین به شمار می آید.
۸- معدن میر (The Mir Mine)
معدن میر یکی از بزرگ ترین معادن الماس در کشور روسیه به شمار می آید که مقادیر زیادی الماس از این نقطه و از اعماق زمین استخراج می شود.
۹- استوانه ی اوداچنایا (The Udachnaya Pipe)
معدن اوداچنایا در یاکوتیا در روسیه یکی دیگر از منابع استخراج الماس در این کشور به شمار می آید. این معدن استوانه ای در فاصله ی ۲۰ کیلومتری از مدار شمالگان قرار دارد.
۱۰- حفره ی بهشتی (The Heavenly Pit)
گودال بهشتی ۱۲۸٫۰۰۰ سال پیش شکل گرفته است. این گودال بزرگترین گودال روی زمین بوده و مکان مناسبی برای افراد علاقمند به چتربازی است.
۱۱-دره ی بینگام (Bingham Canyon)
این حفره ی مخروطی مسحور کننده در واقع یک معدن مس در ایالت یوتا در آمریکا است.
۱۲- حفره ی شهر گواتمالا سیتی
در سال ۲۰۱۰، یک حفره به عرض ۲۰ متر در شهر گواتمالا سیتی شکل گرفت. این حفره در یک چهار ره به وجود امده و یک کارخانه سه طبقه را در خود بلعید. حفره ی مورد نظر به چندین دلیل شکل گرفت از جمله به دلیل طوفان استوایی آگاتا، فوران آتشفشان پاکایا و نشتی لوله های فاضلاب شهری.
نظر کاربران
خیلی وحشتناکن....