۵۳۸۲۱۵
۲ نظر
۵۱۷۵
۲ نظر
۵۱۷۵
پ

قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

روزی روزلین فیشر فکر کرد آیا اشک های غم و اندوه با اشک شوق فرق دارند؟ بنابراین به بررسی آن ها را زیر میکروسکوپ پرداخت.

برترین ها: روزی روزلین فیشر فکر کرد آیا اشک های غم و اندوه با اشک شوق فرق دارند؟ بنابراین به بررسی آن ها را زیر میکروسکوپ پرداخت. او صد اشک مختلف را بررسی کرد و فهمید اشک های اساسی (آن هایی که بدن ما برای روانی چشم هایمان تولید می کند) شدیدا با اشک هایی هنگام خرد کردن پیاز می ریزیم متفاوت هستند. حتی اشک های خنده با اشک های غم و اندوه شباهت ندارند. مانند یک قطره اقیانوس، هر قطره اشک حامل ذرات میکروسکوپی تجارب انسانی است. او پروژه خود را توپوگرافی اشک نامید. جوزف استرامبرگ توضیح می دهد که سه نوع اصلی اشک وجود دارد: اشک های اساسی، رفلکس و روانی. همه اشک ها حاوی مواد ارگانیک از جمله روغن، آنتی بادی ها و آنزیم هایی می شود که در آب نمک معلق هستند. انواع مختلف اشک مولکول های مجزایی دارند. اشک های احساسی هورمون های پروتئینی از جمله انتقال دهنده عصبی انکفالین دارند که یک مسکن طبیعی است و هنگام استرس آزاد می شود. به علاوه اشک ها زیر میکروسکوپ نمک های کریستالی شده هستند و می توانند به اشکال مختلفی منجر شود. حتی اشک های روانی با ترکیب شیمیایی مشابه می توانند بسیار متفاوت باشند.
اشک گریه شدید

قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید
اشک تغییر
قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

اشک غم و اندوه
قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

اشک پیاز
قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

اشک های اساسی
قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

اشک یادآوری
قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

اشک تجدید دیدار
قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

اشک های پایان و آغاز
قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید

اشک امید

قطرات اشک را زیر میکروسکوپ ببینید
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    از همه زیباتر اشک پیاز بود

  • بدون نام

    شبیه تصاویر ماهواره ایی است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج