عاشق مزه سوسک شدم!
کرمنا دسپینووا (Kremena Despinova) اهل صوفیه بلغارستان است. وی میگوید: «دنبال بهترین منبع پروتئین بودم که فاقد هر گونه مواد مصنوعی مانند هورمونها، آنتیبیوتیکها و غیره باشد.»
کرمنا دسپینووا (Kremena Despinova) اهل صوفیه بلغارستان است. وی میگوید: «دنبال بهترین منبع پروتئین بودم که فاقد هر گونه مواد مصنوعی مانند هورمونها، آنتیبیوتیکها و غیره باشد.»
کرمِنا در ادامه میگوید: «پاییز سال گذشته داشتم دستورهای غذایی را در اینترنت نگاه میکردم که فهمیدم یک شرکت آمریکایی نوعی خوراکی پروتئینی را به کمک آرد جیرجیرک تولید میکند. به همین خاطر از آن به بعد تمرکزم را روی حشرات خشک شده مانند جیرجیرک، ملخ و کرم بوفالو گذاشتم. به خوبی آن لحظه را به یاد دارم که یک جیرجیرک را لای انگشتهایم گرفته بودم و میخواستم آن را در دهانم بگذارم. آن حس کنجکاوی و هیجان در درونم را هیچگاه از یاد نخواهم برد. باور نکردی است... صادقانه بگویم که از همان ابتدا عاشق مزهاش شدم.»
هزاران سال است که اِنتوموفاگی یا حشرهخواری بین انسانها رواج داشته و همچنان نیز در مناطقی از آمریکای لاتین، آسیا، آفریقا و اقیانوسیه مشاهده میشود. البته بر اساس تخمینها، ما انسانها به صورت ناخودآگاهانه حدودا نیم کیلو حشره را به صورت غذاهای فرآوری شده (شکلات، قهوه، کره بادام زمینی و غیره) مصرف میکنیم. اما آیا زمانش نرسیده که حشرات به صورت داوطلبانه در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟
نظر کاربران
حیف چشمهای به اون خوشرنگی نیست که مال یه سوسک خور باشه :(
وحشتناکه
ااااااه کثافت حالم بهم خورد
چندشه
چقد. زشت سانسور كردين....
بابا حالمون بهم خورررررررررررررد....
ضمنن چ سانسور تابلویی....اقلا دسته گلی ....آباژوری....چیزی میذاشتین جلو یقه باز این دختره کرم خور!!!!!!!!!
خخخخخخ.....