برج چینی نانجینگ؛ از عجایب هفتگانه قرون وسطی
برج چینی نانجینگ یکی از عجایب هفت گانه قرون وسطاست که بعد از گذشت ۱۵۰ سال از نابودیش دوباره به نانجینگ بازگشته است.
برترین ها: برج چینی نانجینگ یکی از عجایب هفت گانه قرون وسطاست که بعد از گذشت ۱۵۰ سال از نابودیش دوباره به نانجینگ بازگشته است. این برج که یکی از مشهورترین ساختمان های چینی است در قرن پانزدهم توسط امپراتور یونگلو سلسله مینگ به افتخار مادر مرحومش ساخته شد. این برج بخشی از مجموعه بزرگ معابد بائوئن بود. نه معبد اصلی و نه برج تا امروز باقی نماندند.
این برج با آجر چینی سفید لعاب دار ساخته شده که در نور خورشید می درخشد. چینی کارشده روی دیوار ها ترکیبی از لعاب های سبز، زرد، قهوه ای و سفید و سنگ کاری به شکل حیوانات، گل، بامبو، منظره و تصاویر بودایی بودند. چینی در آن زمان یکی از گرانترین مصالح بود، یک کالای لوکس گران قیمت که فقط از چین می آمد زیرا غربی ها تا قبل از قرن 18 نمی دانستند چطور باید آن را بسازند.
این برج یکی از شناخته شده ترین آثار میراث فراهنگی چینی در خارج از کشور و یک گنجینه ملی برای این کشور است. برج چینی نزدیک به صد متر ارتفاع دارد و 9 طبقه با راه پله های مارپیچی در میان آن تشکیل شده است. هر طبقه سقف منحنی به سمت بالا دارد که برج را محاصره کرده است. در بالای برج یک آناناس طلایی قرار دارد. زمانی که آن ساخته شد این برج یکی از بزرگترین ساختمان های چین بود. برج به مدت 400 سال تا سال 1801 ایستاد تا زمانی که صاعقه به آن برخورد کرد و چهار طبقه بالایی را خراب کرد که به سرعت بازسازی شد. اما در سال 1850 در جنگ داخلی تایپینگ، شورشیان کنترل شهر را به دست گرفتند و ابتدا تصاویر بودایی را شکستند و راه پله های داخلی را خراب کردند و سپس برج را کاملا تخریب کردند. در سال 2008 آثار متعددی مربوط به این برج در حفاری ها کشف شد. در سال 2010 یک تاجر چینی 156 میلیون دلار برای بازسازی این برج اهدا کرد. این بزرگترین کمک شخصی بوده که تا به حال در چین انجام شده است.
پ
ارسال نظر