۵۲۰۴۲۰
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

کشف تخم دایناسور ۷۰ میلیون ساله در چین

اخیرا چند فسیل تخم دایناسور ۷۰ میلیون ساله حین حفاری داخل یک سایت ساخت و ساز در جنوب شرق چین کشف شده است. این یک دستاورد بزرگ برای زمین شناسان است.

وبسایت گجت نیوز - معین کریمی: اخیرا چند فسیل تخم دایناسور ۷۰ میلیون ساله حین حفاری داخل یک سایت ساخت و ساز در جنوب شرق چین کشف شده است. این یک دستاورد بزرگ برای زمین شناسان است.
کشف تخم دایناسور 70 میلیون ساله در چین

این ۵ تخم که در ماسه سنگهای استان گوانگدونگ چین به خاک سپرده شده بودند، حدودا در عمق ۸ متری زمین قرار داشته‌اند و دانشمندان بر این باورند که ظاهرا آن‌ها به جهت حافظت در دوره کرتاسه پسین به این شکل در زیر خاک قرار گرفته‌اند. «کوی لیچنگ» محقق موسسه باستانشناسی گواندونگ به تلویزیون مرکزی چین (CCTV اینگونه می‌گوید:

ما ۵ تخم پیدا کرده‌ایم که ۳ مورد از آن‌ها تخریب شده، اما همچنان قابل مشاهده است. ۲ تخم دیگر نیز درون سنگ همانند یک مهر قرار گرفته‌اند. ظاهرا این تخم‌ها در شکل و شمایلی قراردارند که باید آن‌ها را متعلق به دایناسورهای گیاهخوار دانست.

کشف تخم دایناسور 70 میلیون ساله در چین

شما می‌توانید ویدیویی از این چند فسیل تخم دایناسور ۷۰ میلیون ساله که روز دوشنبه در فوشان چین کشف شده‌اند را در زیر مشاهده کنید. هر کدام از این تخم‌ها دارای قطری بین ۱۳ الی ۱۴ سانتی‌متر هستند و همانطور که گفته شد آن‌ها طی کاوش‌های باستانی در یک سایت، در تکه‌ی بزرگی از ماسه سنگ قرمز رنگی پیدا شده‌اند.

به نقل از باستان شناسان، پوسته این چند تخم دایناسور ۷۰ میلیون ساله با توجه به تغییر دماهای بی‌شمار آسیب دیده است (هرچند رگه‌ها بر روی سطح پوسته کاملا مشخص است) و درون آن‌ها را نیز ماسه سنگ فراگرفته است. البته این تیم تحقیقاتی بدون آزمایش‌های بیشتر نمی‌تواند با اطمینان سن این تخم‌ها و یا گونه‌ای که به آن تعلق دارند را عنوان کند. آن‌ها در حال حاضر در یک موزه محلی چینی مشغول مطالعه بر روی این یافته‌ها هستند و ما باید صبر کنیم تا سایر محققان نیز نظرات خود را در ارتباط با این چند تخم دایناسور ۷۰ میلیون ساله ارائه کنند. همچنین لازم به ذکر است این نخستین باری نیست که در این نقطه از کشور چین تخم‌های دایناسورها کشف می‌شود.

دهه ۸۰ میلادی در این نقطه از کره زمین چندین تخم دایناسور یافت شده بود که گفته می‌شود بزرگترین تخم‌های متعلق به این موجودات هستند. در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز بار دیگر ۴۳ فسیل تخم دایناسور از زیر خاک به بیرون آمد. فوشان (Foshan) در آبگیری به نام آبگیر سانشوی واقع شده است و محققان معتقدند این منطقه در گذشته میزبان بسیاری از حیوانات و گیاهان بوده است. دو چیز خاص در مورد آبگیر سانشوی وجود دارد: یکی اینکه سرشار از مواد معدنی است و دیگر اینکه مملو از فسیل‌هایی نظیر تخم‌های دایناسور است که از دوره کرتاسه یا فسیل ماهی به جای مانده‌اند.

به گفته‌ی محققان این یک کشف بسیار مهم بر روی مطالعات زمین شناسی و محیط‌های رسوبی است.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
کشف تخم دایناسور 70 میلیون ساله در چین
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج