موسسه آشپزی دانشجویان آمریکایی با ژئود (پوک سنگ) های شکلاتی باورنکردنی و نوآورانه خود طوفانی در اینستاگرام به راه انداخته اند.
برترین ها: موسسه آشپزی دانشجویان آمریکایی با ژئود (پوک سنگ) های شکلاتی باورنکردنی و نوآورانه خود طوفانی در اینستاگرام به راه انداخته اند. این شکلات های بزرگ و فوق العاده زیبا، هیجان بازکردن یک تخم مرغ عیدپاک را با نوستالژی خوردن آب نبات سنگی ترکیب می کنند. ساخت این آب نبات های پوشیده از شکلات که وقتی شکسته می شود شبیه سنگ های گرانقیمت به نظر می رسد، شش ماه طول می کشد. این دسر زیبا و خوشمزه از عناصر زمین شناسی الهام گرفته شده و از سال ۲۰۱۶ آغاز شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر