«پلاستینه کردن» تکنیک حفظ بدن یا قسمت هایی از بدن با جایگزین کردن ترکیبات آب و چربی با پلاستیک های خاص است، بنابراین قسمت های باقی مانده که می تواند لمس شود، بو نمی دهد و فاسد نمی شود.
برترین ها: «پلاستینه کردن» تکنیک حفظ بدن یا قسمت هایی از بدن با جایگزین کردن ترکیبات آب و چربی با پلاستیک های خاص است، بنابراین قسمت های باقی مانده که می تواند لمس شود، بو نمی دهد و فاسد نمی شود و حتی بیشتر ویژگی های نمونه اصلی را حفظ می کند.
پلاستینه سازی توسط آناتومیست آلمانی «فن هاگنس» در سال ۱۹۷۷ اختراع شد و بعدها او موسسه پلاستینیشن هایدلبرگ را در سال ۱۹۹۳ تاسیس کرد. حیواناتی که دکتر هاگنس پلاستینه کرد اکنون در نمایشگاهی با نام دنیای بدن حیوانات در باغ وحش کلن نمایش داده می شود. پلاستینه سازی در ابتدا برای حفظ نمونه های کوچک برای مطالعات پزشکی استفاده می شد. تا اوایل دهه نود که تجهیزات پیشرفت کرد و امکان پلاستینه کردن کل بدن نمونه فراهم شد. اولین نمایشگاه از پلاستینه سازی کل بدن در سال ۱۹۹۵ در ژاپن برگزار شد. در دو سال بعد، دکتر هاگنس نمایشگاه را توسعه داد و حیوانات پلاستینه شده را در ژست های طبیعی و واقعی نمایش داد درحالیکه ساختارهای متنوع و سیستم آناتومی بدن آن ها را به نمایش می گذاشت که جنجال عمومی در بیش از ۵۰ شهر دنیا را برانگیخت. پلاستینه کردن فرآیندی دشوار است که برای هر نمونه به بیش از ۱۵۰۰ نفر-ساعت نیاز دارد. یک زرافه ۳ سال زمان و یک فیل ۶۴ هزار ساعت زمان نیاز دارد تا کامل شود. دکتر هاگنس بدن انسان را نیز پلاستینه کرد که منبع تمام این چالش هاست.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
باید خود اون دکتر رو هم همینطوری به نمایش میزاشتن