طنز؛ به مرگ آ
صد سال پیش هم كه مردم میمردند، درد و مرض و سرطان بود، اما اسم نداشت. مثلا عده زیادی بر اثر بیماری پیشرفته «ناغافل» کشته میشدند. بیماریای که برای برخی با نشانههای سکته همراه بوده و برای بعضی با نشانههای سرماخوردگی! وجه تسمیه این بیماری هم به خاطر یهویی بودنش بود، یعنی ناغافل کشنده.
صد سال پیش هم كه مردم میمردند، درد و مرض و سرطان بود، اما اسم نداشت. مثلا عده زیادی بر اثر بیماری پیشرفته «ناغافل» کشته میشدند. بیماریای که برای برخی با نشانههای سکته همراه بوده و برای بعضی با نشانههای سرماخوردگی! وجه تسمیه این بیماری هم به خاطر یهویی بودنش بود، یعنی ناغافل کشنده. اصلا باورتان میشود قدیمیها نمیدانستند چرا یک دفعه میافتند و میمیرند؟ در عوض صدسال پیش چه کسی باور میکرد همین پراید، از کل ناغافلیها بیشتر کشته بدهد؟ به خاطر همین سعی کردیم تعدادی از عوامل مرگومیر در آینده را برایتان شرح دهیم که امروز عجیب بهنظر میرسند.
الف) لایو پشت فرمان: این مرض با اضافه شدن قابلیت لایو به اینستاگرام کشف شد. برخی فکر میکردند شیوه رانندگی یکدستیشان ممکن است برای فالوئرها جذاب باشد. اما تاریخ در دابسمش «تو حاضری واسه عشقمون چیکار کنی؟» نشان داده که جذابتر از آن لحظه تصادفشان است. فالوئرها جریان تصادف و خوردن هیجدهچرخ به فرد مُلَیِو (مورد لایو واقعشده) را دنبال میکنند و بهترین شاهد برای اعلام مدت زمان رسیدن آمبولانس هستند. حین CPR و احیا به پزشکان دستورات لازم را میدهند و به نوبه خود مفید واقع میشوند. اما درنهایت فرد میمیرد و لازم به ذکر است که مراسم هفتم و چهلم آن مرحوم در لایوشان پخش خواهد شد.
ب) خفگی: البته این مدل مرگ از دیرباز وجود داشته اما با تکنولوژی هولوگرام یا واقعیت سهبعدی مجازی، چهره دیگری به خود گرفته. دیگر زمان و مکان مطرح نیست. کافیست زیر پست یکی از دوستانتان کامنت بگذارید: عکست توی حلقم. به سرعت فناوری عکس طرف را درون حلق شما فرو برده و موجب خفگی شدید میشود. بازماندهها میگویند نکته دردناکتر این است که کامنتگذارنده نه تنها از صاحب عکس خوشش نمیآمده، حتی متنفر بوده. باگ سیستمهای هوشمند آینده است دیگر، بوجی موجی نمیدانند.
ج) قطعی اینترنت: گاهی شنیده میشود قطعی گاز جان سهنفر را گرفت. خود گاز سالانه جان هزاران نفر را میگیرد اما معلوم نیست که دقیقا داشتهاند با گاز چه میکردند که قطعیاش جانشان را گرفته. با همین فرمان در آینده قرار است قطعی اینترنت کشته بدهد. حالا چگونهاش مهم نیست اما میشود پیشبینی کرد که از قطعی گاز عادیتر است و پیشاپیش با درگذشتگان همدردی میکنیم.
ارسال نظر