بسیاری از کسانی که در دهه ۱۹۶۰ در هنگ کنگ متولد شدند، چین در دهه های ۷۰ و ۸۰ برای آن ها خیلی دور و در عین حال خیلی نزدیک است!
برترین ها: بسیاری از کسانی که در دهه ۱۹۶۰ در هنگ کنگ متولد شدند، چین در دهه های ۷۰ و ۸۰ برای آن ها خیلی دور و در عین حال خیلی نزدیک است! اگرچه سرزمین چین در آستانه راه قرار داشت اما سرزمین پر رمز و رازی بود.
آلکس در اوایل دهه 1960 متولد شد و از اواخر دهه 70 به عکاسی مشغول شد. در دهه 80 دانشجوی رشته روزنامه نگاری شد و با یک دوربین به سفر به چین و ماجراجویی پرداخت. در آن زمان سه یا چهار سال بود که عکاسی را آغاز کرده بود. باوجود اینکه دانش اندکی درباره آداب و رسوم و فرهنگ چین داشت، با اشتیاق فراوان با راه آهن در چین سفر می کرد. ماجراجویی او چندین سال تا فارغ التحصیلی اش به طول انجامید. قبل از دیجیتالی شدن، یک دهه پیش، اسلایدها در جعبه هایی نگه داری شده و حتی منتشر نمی شدند. ظهور عکس ها الهام بخش او شد که یک نمایشگاه عکس راه بیندازد، عکس هایی او از چین در دهه 1980 واقعا جالب و باورنکردنی است.
ارسال نظر