رستورانی که با گرمای آتشفشان غذا می پزد
آشپزان رستوران ایل دیابلو از حرارت آتشفشان که از روزنه ها و سوراخ های زمین بیرون می آید، نهایت استفاده را می برند. مهندس ادوارد کاسیریس و یسوع سوتو طراحی این سیستم آشپزی منحصر به فرد را بر عهده داشتند.
آشپزان رستوران ایل دیابلو از حرارت آتشفشان که از روزنه ها و سوراخ های زمین بیرون می آید، نهایت استفاده را می برند. مهندس ادوارد کاسیریس و یسوع سوتو طراحی این سیستم آشپزی منحصر به فرد را بر عهده داشتند.
این کوه آتشفشانی از سال ۱۸۲۴ میلادی تاکنون خاموش بوده و خطری مشتریان را تهدید نمی کند.
پژوهشگران برای ساخت اجاق های آتشفشانی این رستوران از ۹ طبقه سنگ آتشفشانی بازلتی استفاده کرده اند.
خولیو باردون، مدیر رستوران می گوید، برای عملی کردن ایده خود از مشورت دانشمندان زمین شناس استفاده کرده است. آنها می گفتند که روش غیر معمول اما قابل اعتماد و امنی است.
پس از توافقات انجام شده، این رستوران در سال ۱۹۷۰ میلادی فعالیت خود را آغاز کرد و به یک جاذبه گردشگری پر رونق در این منطقه تبدیل شد. در این گزارش تصاویری از این رستوران عجیب را خواهید دید.
نظر کاربران
جالب بود . مرسی