نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
"نپال" کشوری در شمال هندوستان به پایتختی "کاتماندو" که متراکم ترین نقطه میراث جهانی یونسکو است به طوری که در شعاع ۱۵ کیلومتری ۷ نقطه ثبت شده در فهرست جهانی یونسکو را داراست.
روش سلام گفتن و دست دادن ساکنان این دیار شبیه به هندی هاست. آنها کف دستها را به هم می چسبانند و از پیشانی تعظیم می کنند و به هم "ناماسته" می گویند که به معنای "من به خدای درون تو سلام می گویم" است.
تعداد ۸ قله از ۱۰ قله مرتفع دنیا در این سرزمین قرار دارد.
تنوع غذاهای نپال،نتیجه موقعیت جغرافیایی ،فرهنگی ،نوع خاک و آب و هواست.
بسیاری از غذاهای نپالی تاثیر گرفته از هند ،تبت و تایلند است.با اینکه ترجیح داده می شود روی زمین غذا بخورند اما رستورانهایی با میز و صندلی هم در نپال وجود دارند.
در ادامه غذاهای معروف این سرزمین را مشاهده می کنید:
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static0.bartarinha.ir/servev2/WUzZDAzY2FjY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
پیراشکی های بخارپز که با گوشت بوفالو پر می شوند به صورت نیمه سزخ شده-نیمه آب پز خورده می شوند.
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static2.bartarinha.ir/servev2/WMzZTdiY2M4N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
غذای محبوب توریست ها "Dal bhat" که یک سینی غذا متشکل از برنج بخارپز،سوپ عدس،کاری ،سبزیجات و ترشی است.
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static2.bartarinha.ir/servev2/TkxNDJlNTdlO/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
دسر ماستی نپالی ها "Juju dhau" نام دارد.
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static3.bartarinha.ir/servev2/Dg3M2U3ZjI5Y/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"کیما چاراماری" پیتزای معروف نپالی هاست که با انواع خوردنی های مورد علاقه تهیه می شود.
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static2.bartarinha.ir/servev2/TUxOGYxYTk3Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"تینگمو و آلو فینگ" را پناهندگان تبتی به نپال آوردند.این غذا سوپ آب مرغ داغ همراه با نودل و سیب زمینی است.
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static3.bartarinha.ir/servev2/GJlNWNhODUxZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
پیراشکی های "یوماری" که با آرد برنج پوشانده می شوند و چون با مواد شیرین پر می شود به عنوان دسر در کنار غذا سِرو می شود.
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static3.bartarinha.ir/servev2/mRiNGFlMmE2N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"توکپا" هم غذای دیگری برگرفته از تبتی هاست که خورشتی با گوشت بوفالوست.
![نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع](https://static0.bartarinha.ir/servev2/DJlNDY5ODQwO/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
تزیین غذا و نحوه سِرو در نپال بسیار مهم است.ظروف کوچک فلزی که با انواع سبزیجات در کنار گوشت و برنج بخارپز و نان شیوه همیشگی نپالی هاست.معمولا غذای نپالی ها بسیار سبک تر غذای هندی هاست.
ارسال نظر