۴۳۵۱۳
۵۰۲۳
۵۰۲۳
پ

عکس هایی نادر از آئین عجیب «کومب ملا»

شصت سال پیش در سال ۱۹۵۳، جیمز برک، عکاس مجله لایف، از جشنواره هندی کومب ملا عکس گرفت که به دلایلی که با گذشت زمان برملا نشدند، هرگز در این مجله چاپ نشدند. حالا این مجله در جشنواره ۲۰۱۳، اقدام به انتشار این عکس ها کرده است.

مجله اینترنتی برترین ها
برترین ها: شصت سال پیش در سال ۱۹۵۳، جیمز برک، عکاس مجله لایف، از جشنواره هندی کومب ملا عکس گرفت که به دلایلی که با گذشت زمان برملا نشدند، هرگز در این مجله چاپ نشدند. حالا این مجله در جشنواره ۲۰۱۳، اقدام به انتشار این عکس ها کرده است، عکس هایی که ماهیت آئینی این مراسم را به تصویر می کشند. کومب ملا بزرگترین گردهمایی سالانه انسان ها در دنیاست. «کومب مِلا» آیینی است که هر ۱۲ سال یک بار توسط هندوها در رود گنگ برگزار می شود، امسال این فستیوال در روز اول نزدیک به ۱۰ میلیون نفر شرکت کننده داشته است.

صحنه هایی از کومب ملا در هند، سال 1953، عکس ها از جیمز برک.

عکس هایی نادر از آئین

عکس هایی نادر از آئین

عکس هایی نادر از آئین

عکس هایی نادر از آئین

عکس هایی نادر از آئین

عکس هایی نادر از آئین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج