بعضی از ما به طور کلی در آخر هفته ترجیح میدهیم تنها باشیم، اما بعضیها هم به دوست دارند اوقات فراغتشان را در جمع دوستان یا مکانهای تفریحی شلوغ بگذرانند.
مجله دیجی کالا - حدیث جانی: بعضی از ما به طور کلی در آخر هفته ترجیح میدهیم تنها باشیم، اما بعضیها هم به دوست دارند اوقات فراغتشان را در جمع دوستان یا مکانهای تفریحی شلوغ بگذرانند.
به عبارت دیگر افراد معمولا به درونگرایی یا برونگرایی گرایش دارند. مفهوم دو نوع شخصیت متقابل را برای اولین بار روانشناسی به نام کارل یونگ توصیف و این دو واژه را تعریف کرد. اما آیا از نظر علمی این دو تیپ شخصیتی نسبت به دیگری برتری دارند؟
طبق گفته هانس ایسنک، روانشناس آلمانی، افراد برونگرا برای رسیدن به رضایت و آرامش ذهنی باید فعالیتهای هیجانانگیز بیشتری انجام دهند، در حالی که افراد درونگرا با همین فعالیتها بسیار خسته میشوند.
از طرف دیگر، برونگراها تمایل زیادی به برقراری تعاملات اجتماعی با افراد مختلف دارند. اما درونگراها معمولا به داشتن یک یا دو دوست بسنده میکنند؟ اما رویکرد جامعه به هر یک از این افراد چگونه است؟ آیا هیچیک از آنها از نظر تکاملی به دیگری برتری دارد؟ آیا حد میانهای هم وجود دارد؟
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
جالب بود.آره جامعه بیشتر برون گرایی رو میپسنده
.
من قبلا دقیق نمیدونستم چه مدلیم چند وقت رو خودم تحقیق میکنم نتیجش این بود که من درونگرا هستم و بیش از اندازه از این ویژگی خوشم میاد