نتیجه علاقه به پاراگلایدر در عکس های هوایی خیره کننده
صعود به آسمان، از نگاه پرنده به جهان نگریستن و لذت بردن چیزی است که بسیاری از ما تنها آرزوی آن را داریم، اما عکاس لهستانی «کاسپر کوالسکی» عشقش به پرواز را به یک حرفه موفق به عنوان یک عکاس تحسین برانگیز تبدیل کرده است.
برترین ها: صعود به آسمان، از نگاه پرنده به جهان نگریستن و لذت بردن چیزی است که بسیاری از ما تنها آرزوی آن را داریم، اما عکاس لهستانی «کاسپر کوالسکی» عشقش به پرواز را به یک حرفه موفق به عنوان یک عکاس تحسین برانگیز تبدیل کرده است. کوالسکی به عنوان یک معمار آموزش دیده اما اشتیاقش برای هوانوردی غلبه کرد. او که مجذوب حس رهایی و ماجراجویی چتربازی بود شروع به عکاسی در سفرهایش کرد و حرفه ای جدید برگزید که به او اجازه می داد که ساعت های بی پایانی را در آسمان بگذراند.
کوالسکی از سال 2006 سه بار برنده جایزه «World Press Photo» شده است. او در عکس هایش از هیچ نوع هواپیمای بدون سرنشینی استفاده نمی کند تنها خودش در آسمان ها می گردد و مناظر جدید لهستان را جستجو می کند. مجموعه برنده جایزه او «Side Effect» به بررسی ارتباط بین انسان و طبیعت می پردازد. این یک رابطه پیچیده است، کدام یک چشمگیرتر است؟ طبیعت وحشی با اشکالی که توسط انسان برای اهلی کرده آن ایجاد شده؟ او تقریبا فقط در لهستان عکاسی می کند، یک ناهنجاری که در عکاسان سفر این دوره مشاهده می شود. آثار او اکنون در گالری «Curator» در نیویورک تا 17 دسامبردر حال نمایش است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر