۴۱۶۶۷۳
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

طنز؛ جواد جون یا ظریف قشنگه!

پیمان مقدم در روزنامه ایران نوشت:

جان کری گفته: «جواد (ظریف) یک مذاکره‌کننده سرسخت و وطن‌پرست است که برای منافع کشورش به سختی جنگید.» عموجان دلواپس ما هم فرموده که: «بفرمایید. این هم یکی دیگر از اسناد خیانت‌های دولت اعتدال!
باید هم جواد صدایتان کند. او دیکته کرده و شما املا نوشته اید. جواد صدا نکند چی صدا کند! هسته‌ای را تعطیل کردید رفت، اقتصاد مملکت را تعطیل کردید رفت که چهار قدم با آنها پیاده بروید و به رویتان بخندند و با شما دست بدهند. احتمالاً رویش نشده که جواد عزیز یا جواد جون یا ظریف قشنگه را بگوید...»

ای بابا عموجان زیاد حرص می‌خورید. خب حالا رأی اعتماد مجلس به 3 وزیر کابینه اعتدال که این همه عصبانیت ندارد. تقصیر خودتان است که با قوت و قدرت تمام معتقد بودید انتخابات 7 اسفند سال قبل را برده اید و اکثریت مجلس را در دست گرفته اید. خب حالا معلوم شد که تمام ادله و براهین دوستان شما در روزنامه توپخانه همچون انشاهای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دوران دولت هاله نور بوده.
عموجان با غضب و خشم افزودند: «وقتی کری با وقاحت تمام و علنی و آشکار شما را جواد صدا می‌زند یعنی از خیلی وقت پیش با غربی‌ها زد و بند کرده اید تا همه دستاوردهای دولت قبل را از روی کره زمین محو کنید. خدا مردم را از دست شما و کلیدتان نجات دهد!»
اولاً که دستاوردهای دولت هاله نور با هیچ غلطکی محو شدنی نیست: کلی ساختمان نیمه کاره در بیابان و کلی قطعنامه نفس گیر و پر هزینه در مجامع جهانی و کلی پرونده تخلف و فساد در محافل قضایی... در ضمن چرا پروردگار عالم را به زحمت می‌اندازید!؟
خودتان آستین بالا بزنید و در انتخابات آتی بار دیگر محبوبیت تفکر دلواپسانه را در پیشگاه ملت به ترازو بگذارید. می‌دانیم که بچه‌های مجلس کمی بازیگوش هستند و شاید سر به هوا؛ در نتیجه دوستان انشا نویس و بیانیه خوان دوباره تشریف بیاورند در صحنه و وزن انشاهای‌شان را بسنجند. راهکار از این بهتر؟
عموجان زهرخندی زده و فرمودند:«مگر جان کری و ارباب‌هایش می‌گذارند. بی‌شک با تمام توان تلاش می‌کنند که جواد جان و رفقا همچنان در صحنه بمانند. استاد کری تازه ابراز تأسف کرده که چرا ظریف جانش نیامده تا همزمان جایزه مشترک‌شان از یک نهاد سلطنتی بریتانیای خبیث را بگیرند. همه چیز هماهنگ شده است آقا!
این‌ها وقتی با اسم کوچک از هم یاد می‌کنند حتماً پشت صحنه با پیژامه راه راه قلیان هم می‌کشند و نقشه راه جهان را ترسیم می‌کنند.» چه عرض کنیم. تا انتخابات بعدی ایران که اساساً جناب کری خودش دیگر کاره‌ای نیست و بزودی می‌رود دنبال کار و زندگی اش.
در عین حال در میان جناب ظریف و دوستان کابینه اعتدال هم کسی مدعی مدیریت جهان نیست. شما با خیال راحت انشایتان را مکتوب کرده و در انتخابات آتی بخوانید لطفاً...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج