فردی به نام «جِی بارون» با استفاده از توانایی هایش، غذاهایی که در بالا به آن ها اشاره نمودیم را در اندازه ای بسیار کوچک درست کرده است. این خوراکی ها به قدری کوچک هستند که می توان به آن ها لقب «بند انگشتی» داد.
وب سایت روزیاتو - حامد آل محمد: همبرگر، لازانیا، رول دارچینی، اسپاگتی؛ احتمالا شما نیز با شنیدن این نام ها حسابی وسوسه شده اید. وقتی صحبت از غذا و خوراکی های خوشمزه به میان می آید، تقریبا همه دوست دارند مقادیر زیادی از آن ها را نوش جان کنند.
شاید به همین دلیل است که همبرگرهای دبل و پیتزاهای چند نفره متولد شده اند و حسابی هم طرفدار دارند. اما نمی توان هنر آشپزی را تنها به درست کردن غذاهای بزرگ محدود کرد. به همین دلیل، فردی تصمیم گرفته این بار کاری متفاوت را انجام دهد.
فردی به نام «جِی بارون» با استفاده از توانایی هایش، غذاهایی که در بالا به آن ها اشاره نمودیم را در اندازه ای بسیار کوچک درست کرده است. این خوراکی ها به قدری کوچک هستند که می توان به آن ها لقب «بند انگشتی» داد.
وی روش پخت غذاهای کوچک را در کانال یوتوب خود به اشتراک گذاشته است. پیشنهاد می دهیم این ویدیوهای کوتاه را از دست ندهید و به تماشای خوراکی های بند انگشتی خوشمزه بنشینید.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر