دانشمندان آلمانی با استفاده از هوش و زیست شناسی در همکاری با دولت مصر سعی در ایجاد یک معجزه طبیعی دارند: جنگلی در میان بیابان درفاصله دو ساعت از قاهره.
برترین ها: دانشمندان آلمانی با استفاده از هوش و زیست شناسی در همکاری با دولت مصر سعی در ایجاد یک معجزه طبیعی دارند: جنگلی در میان بیابان درفاصله دو ساعت از قاهره. این جنگل حدود ۲۰۰ هکتار مساحت خواهد داشت و درختان بومی و غیربومی مانند اکالیپتوس و ماهون را در برخواهد گرفت که علیرغم خشکی و کمبود باران پررونق خواهند بود.
راز نهفته در این جنگل سیستم آبیاری آن است که از طریق شلنگ درختان را تغذیه می کند و این آب از تصفیه خانه فاضلاب که در نزدیکی این بیابان قرار دارد تامین می شود. فیلترهای مکانیکی خاک و زباله را از فاضلاب جدا می کنند و سپس به آن اکسیژن و میکروب اضافه می کنند تا مواد آلی باقی مانده را تجریه کند. از آنجا که تصفیه کامل بسیار پرهزینه خواهد بود برخی آلاینده ها مثل نیترات و فسفات در آب باقی می مانند. هرچند این آب برای گیاهان خوراکی مثل میوه ها و سبزیجات استفاده نمی شود اما این ترکیب یک کود غنی برای درختانی که از چوب آن ها استفاده می شود فراهم می کند. درحقیقت این ترکیب شبیه به ترکیبی است که در بسیاری از کودهای تجاری به کار رفته است.
البته محیط زیست به روش های دیگری هم از رونق گیاهان در این منطقه پشتیبانی می کند. مصر زمستان های سخت و سردی ندارد و نور آفتاب شدید در کنار مواد مغذی که از طریق این آب به درختان می رسد باعث می شود درختان اکالیپتوس در این منطقه چهار برابر سریع تر از آلمان رشد کنند. علاوه براین مزارع برای رسیدگی به درختان تا ۱۵ سال که آن ها آماده برداشت شوند، ایجاد شغل می کند و همچنین هر هکتار ۳۵۰ متر مکعب چوب تولید می کند، منبعی که در غیر اینصورت باید به کشور وارد می شد. اگر بودجه کافی به دست آید ۶۵۰ هزار هکتار دیگر از این بیابان هم می تواند به جنگل تبدیل شده و بازهم علاوه بر حفاظت از زمین فرصت های شغلی بیشتری ایجاد کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر