سرآشپز خلاق غذاهای لوکس با مواد باوردنکردنی خلق می کند
شما را «آگوستین بالبی» آشنا می کنیم، سرآشپز یک رستوران دریایی در توکیو که استاد تزئین غذاست.
برترین ها: شما را «آگوستین بالبی» آشنا می کنیم، سرآشپز یک رستوران دریایی در توکیو که استاد تزئین غذاست. نه تنها غذاهای آگوستین خوشمزه هستند بلکه او متخصص طراحی غذاهای تخیلی واصلی است. بعضی بشقاب های او به طرز باورنکردنی باشکوه هستند و گفتن اینکه از چه موادی تشکیل شده اند کار آسانی نیست. پیشنهاد می کنیم نگاهی به عکس های زیر بیندازید و سعی کنید تشخیص دهید از چه موادی درست شده اند. بگذارید یک راهنمایی کوچک کنیم، اگر غذاهای دریایی را دوست داشته باشید حتما عاشق غذاهای آگوستین می شوید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر