پذیرایی از المپیکیها با ۴۰ نوع میوه
مسئولان برگزاری المپیک ۲۰۱۶ ریو قرار است با ۴۰ نوع میوه گرمسیری از ورزشکاران حاضر در دهکده بازیها پذیرایی کنند. .این میوه ها در بزرگترین رستوران موقت جهان در زمان بازیهای المپیک و پارالمپیک در دسترس افراد مختلف قرار می گیرد.
آسرولا: این میوه احتمالاً قویترین آنتیاکسیدان شناخته شده است، ۱۰۰ برابر بیشتر از پرتقال ویتامین C دارد و دارای خواص ضد سرطانی قدرتمندی است.
کوپوآکو: این میوه از درختان جنگلهای استوایی در آمازون میروید و سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر، ویتامین A، ویتامین B۱، B۱ و C است. مصرف کوپوآکو به درمان و جلوگیری از دیابت، فشارخون بالا و سرطان کمک میکند.
کارامبولا (میوه ستارهای): این میوه منبع بزرگی از ویتامینها است، بهطوری که ویتامین C، A، ویتامینهای گروه B، تیامین و اسید فولیک در آن وجود دارد. همچنین کلسیم، منیزیوم، پتاسیم، روی، آهن و فسفر نیز در آن قرار دارد. سطح بالای پتاسیم این میوه برای قلب مفید است و خاصیت آنتیاکسیدانی آن در برابر پیری موثر است.
سیریگوئلا: از خانواده بادام زمینی است و یک میوه بسیار محبوب در شمال شرق برزیل محسوب میشود. فیبر، کربوهیدراتها، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین B۱ و C در این میوه وجود دارد.
جابوتیکالا (انگور برزیلی): انگور برزیلی هر کدام به اندازه یک توت است که مصرف آن برای مبتلایان به آسم توصیه میشود.
گراویولا: میوهای سبز رنگ و کمی مانند آووکادو است. مصرف این میوه به تقویت سیستم ایمنی بدن، کارکرد منظم روده، افزایش انرژی، جلوگیری از پوکی استخوان و بیماریهای قلبی کمک میکند.
آتمویا: این میوه، بومی مناطق استوایی آمریکا است و یک منبع عالی از ویتامین B۱،B۲،C، کلسیم، آهن، پتاسیم و مواد معدنی به حساب میآید. این میوه همچنین یک منبع سریع انرژی برای ورزشکاران و مناسب برای دستگاه گوارش است.
آکای: این میوه بسیار محبوب، بومی منطقه آمازون است و یک منبع خوب و سریع از انرژی محسوب میشود. از این میوه در نوشیدنیها، آب میوهها و محصولات مرتبط با کاهش وزن استفاده میشود.
نظر کاربران
به به