فیلم: سرعت باورنکردنی سرآشپز ژاپنی
میتسو ناکاتانی در پختن کیکهای شیرین برنجی سنتی ژاپن که موچی نام دارند، سرعت و مهارتی عجیب دارد.
ناكاتاني كه براي ضربه زدن به خمير از تكنيك كاراته استفاده ميكند، به همراه دستيارش براي تمركز بيشتر حين ورز آوردن خمير اين كيك پرطرفدار از آواهاي مخصوص هنرهاي رزمي نيز استفاده ميكنند. ناكاتاني يكي از مشهورترين آشپزهاي متخصص در پخت موچي شيرين در كل ژاپن است.
در اين فيلم جالب آماتوري، ناكاتاني از اهالي شهر نارا، در جنوب ژاپن درحال ورز دادن خمير سبزرنگي است كه از برنج بخارپز تهيه شدهاست،. البته با ضربههايي كاراتهاي مانند و با دست برهنه درحالي كه دستيارش بدون كوچكترين مكث و ترديدي در ازاي هر ضربه دست ناكاتاني با يك پتك چوبي بزرگ و سنگين به خمير ضربه ميزند. سرعت ضربات به اندازهاي بالا است كه براي دقيقديدن حركات دست دو آشپز بخشي از فيلم به صورت اسلوموشن پخش ميشود.
ارسال نظر