در ایالات متحده کاسه هایی به شکل نان ساخته اند، روش پرطرفداری که چارچوب غذاخوردن در ظروف سرامیکی را شکسته است. اما در ژاپن ایده بسیار جذاب تری اجرا می شود. رستوان تمپورا ماتسو در کیوتو از کاسه های یخی استفاده می کند!
برترین ها: در ایالات متحده کاسه هایی به شکل نان ساخته اند، روش پرطرفداری که چارچوب غذاخوردن در ظروف سرامیکی را شکسته است. اما در ژاپن ایده بسیار جذاب تری اجرا می شود. رستوان تمپورا ماتسو در کیوتو از کاسه های یخی استفاده می کند!
این ظرف نوآورانه از گیاه بومادران ساخته شده و با نودل، وسبی و زرده تخم مرغ خام سرو می شود. این غذا در فضای کوچک میان مکعب مستطیلی یخی قرار می گیرد و تاثیر بصری خیره کننده ای دارد. بافت مواد غذایی به شکل انتزاعی از میان این ظرف شفاف مشخص هستند. بنابراین هم از دیدن و هم از خوردن شام در این رستوران لذت خواهید برد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر