۱۱ مورد که درباره شکلات نمیدانستید!
شکلات، تنها ماده مصرفی است که در دمای ۹۳ درجه فارنهایت ذوب میشود، یعنی کمتر از دمای بدن انسان. به همین دلیل، شکلات در دهان شما ذوب میشود.
ساعت پیش، با مطلب جذاب کاراگاه بازی در خدمت شما عزیزان بودیم، حال نوبت به آن رسیده است که به سراغ یک مطلب اختصاصی جذاب دیگر برویم. قبل از مشاهده دانستنیهای تازه درباره شکلات، مانند سنت همیشگی نگاهی به رمز قسمت قبلی خواهیم داشت. در تصویر مطلب قبلی، شاهد کلمههای ش، ک،ل ،ا و ت بر روی دیوار آجری بودیم که به رمز این قسمت یعنی شکلات اشاره داشت. اگر حدس شما دراین باره درست نبوده است ناراحت نباشید، چراکه همچنان رازهای تازهای در قسمتهای جدید از جمله همین قسمت در تصاویر اصلی مطالب وجود دارد. بسیار خب، حال نوبت به دانستنیهای جالب درباره شکلات میرسد.
بو کردن شکلات، امواج مغزی تتا را افزایش میدهد که در حقیقت باعث آرامش فرد میشود.
شکلاتهای سفید درحقیقت شکلات نیستند، چراکه درآنها خبری از کاکائو نیست.
برای تهیه کردن یک پوند شکلات به ۴۰۰ دانه کاکائو نیاز دارید.
مخترع کوکیهای شکلاتی، ایده خود را در ازای تامین مادامالعمر شکلات به شرکت نستله فروخت.
مردم آمریکا به طور میانگین، هرثانیه ۱۰۰ پوند شکلات مصرف میکنند.
بزرگترین شکلات تاریخ وزنی معادل ۵۷۹۲ کیلوگرم دارد.
خوردن روزانه شکلات تیره، خطر حمله قلبی را تا یک سوم کاهش میدهد.
براساس برخی تحقیقات، شکلات دارای یک اثرضد باکتری و مقاومت دربرابر پوسیدگی دندان است.
شکلات آلمانی یا به عبارتی German Chocolate درحقیقت در کشور آلمان تولید نشده است، بلکه تنها نام شخص سازنده آن Sam German است.
شکلات، تنها ماده مصرفی است که در دمای ۹۳ درجه فارنهایت ذوب میشود، یعنی کمتر از دمای بدن انسان. به همین دلیل، شکلات در دهان شما ذوب میشود.
۷۵ درصد از وانیل مصنوعی تولید شده درجهان برای اضافه کردن طعم شکلات در بستنی استفاده میشود.
نظر کاربران
خیلی مزخرف بود
پاسخ ها
عمته
بسیار جالب بود.من عاشق شکلاتم مخصوصا تلخ