عکس: چگونگی سلامکردن در ۱۲ کشور دنیا
دانستن اینکه وقتی به کشور دیگری سفر میکنیم، چطور به کسی سلام کنیم به جلوگیری از برخوردی نامناسب کمک میکند. از تعظیم کردن در ژاپن گرفته تا سه بار بوسیدن گونه در اوکراین، در اینجا چگونگی سلام کردن در ۱۲ کشور دنیا آمده است.
فرانسه: بوسیدن هر دو گونه
سلام کردن رایج در فرانسه، بوسیدن دو گونه است. معمولا دو بوسه است ولی تعداد بوسهها میتوانند بسته به منطقه متفاوت باشند. به عنوان نقطهی شروع رایج، گونهی راستتان را جلو ببرید و بگذارید شخص دیگر ادامه دهد.
ژاپن: تعظیم کردن
در ژاپن، روش برگزیده برای سلام کردن به کسی که ملاقات میکنید، تعظیم به یکدیگر است.
آرژانتین: بوسیدن گونهی راست
در آرژانتین، به آرامی گونهتان را در مقابل گونهی راست شخص دیگر برای بوسهای ملایم فشار دهید.
فیلیپین: مانو
وقتی به بزرگترها سلام میکنید، دستشان را بگیرید و به نشانهی ادب بند انگشتانشان را درمقابل پیشانیتان فشار دهید.
روسیه: محکم دست دادن
در روسیه، محکم دست دادن، روش رایجی برای مردان است تا در ملا عام به یکدیگر سلام کنند.
تبت: بیرون آوردن زبان
این سنت به قرن ۹ برمیگردد و متعلق به لانگ دارما، شاه تبت، است، که به خاطر روشهای شیطانیاش معروف است و زبان سیاهی داشته است. امروزه، مردم همچنان به این روش به هم سلام میکنند.
هند: ناماسته
این نوع سلام کردن با قرار دادن دستهایتان کنار هم در وضعیت دعا کردن انجام میشود که انگشتهایتان به سمت بالا است و وقتی میگویید "ناماسته"، کمی خم میشود.
اوکراین: بوس سهتایی
بعد از بوسیدن گونهها در اوکراین، عقب نروید. در اینجا، رسم است گونهها را برای سلام دادن سه بار ببوسند-چپ، راست، چپ.
تایلند: وای (wai)
کف دستهایتان را نزدیک سینهتان به هم بچسبانید و سرتان را خم کنید، به طوری که انگشت شستتان، چانهتان را لمس کندو نوک انگشتانتان به پیشانیتان بخورد.
گروئنلند: کانیک(بوسهی اسکیمویی)
این یکی سلام کردنی است که عموما به صورتی که با آن آشنا هستید، انجام میشود. برای انجام آن، بینی و لب بالاییتان را در مقابل گونه یا پیشانی شخص دیگر قرار دهید و بدمید.
بوتسوانا: دست دادن مقطع
برای سلام کردن در بوتسوانا، دست راستتان را دراز کنید و خودتان را در وضعیت دست دادن قرار دهید. سپس، دست شخص دیگر را محکم بگیرید به طوری که انگشتانتان به هم قفل شوند در حالی که آرنج راستتان بالا است. در نهایت، برای دست دادن دوباره به وضعیت دست دادن برشد.
وقتی دستتان جداشد، دوباره دست دهید، به طوری که انگشتان همدیگر را لمس کنند و به نشانهی صمیمیت و تماس، دستتان را روی قلبتان بگذارید.
نیوزیلند: هانگی ( تماس بینیها با هم)
این سلام دادن سنتی در مائوری نیوزیلند که به هانگی معروف است، با فشار دادن بینی و پیشانیتان به طور همزمان به شخص دیگر انجام میشود.
نظر کاربران
بسیار جالب بود.
تبت ونیوز لند عجیب بود