در رستوران ها هرروزه غذای زیادی اتلاف می شود و غذای زیادی که می توانست به شکم مردم برود به سطل های زباله ریخته می شود. صاحب رستورانی در هند به نام مینو پائولین که زنی را درحال پیدا کردن غذا میان زباله ها دیده بود ایده جالبی به ذهنش رسید.
برترین ها: در رستوران ها هرروزه غذای زیادی اتلاف می شود و غذای زیادی که می توانست به شکم مردم برود به سطل های زباله ریخته می شود. صاحب رستورانی در هند به نام مینو پائولین که زنی را درحال پیدا کردن غذا میان زباله ها دیده بود ایده جالبی به ذهنش رسید. او یخچالی بیرون رستوران قرار داد و اضافه های غذا که قرار بود دور ریخته شود را داخل آن قرار دارد تا بی خانمان ها بتوانند از آن استفاده کنند. این یخچال همیشه باز است و هرکسی می تواند از آن استفاده کند. در این یخچال به طور منظم از طرف مشتریان رستوران و افراد دیگر غذا قرار داده می شود، حتی خود پائولین هم هرروز ۷۵ تا ۸۰ سهم غذا در آن قرار می دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
جای من خالی
دوستان بشتابید
کمپین جدید :))