ر اوایل دهه ۱۹۰۰ عکاس «T. Enami» فرایند طولانی تولید چای را از آغاز تا انتها را در شیزوئوکای ژاپن مستند کرد. از این عکس ها مشخص است که کارگران رویکردی وظیفه شناسانه نسبت به همه وظایفشان دارند.
برترین ها: در اوایل دهه ۱۹۰۰ عکاس «T. Enami» فرایند طولانی تولید چای را از آغاز تا انتها را در شیزوئوکای ژاپن مستند کرد. از این عکس ها مشخص است که کارگران رویکردی وظیفه شناسانه نسبت به همه وظایفشان دارند.
این عکس ها از آرشیو مرکز تحقیقات نیوزیلند کشف شده است. فرآیند تولید چای با چیدن برگ های سبز چای توسط کارگران آغاز می شود که آنها را در سبدهای بزرگی می ریزند و با دست یا بر پشتشان حمل می کنند. پس از آن مردان برگ ها را خشک می کنند و مالش می دهند. سپس چای غربال، تصفیه و طبقه بندی می شود و آن را در تابه های بزرگی حرارت می دهند. بعد زنان هرگونه چوب یا چیز اضافی را از میان آن جدا می کنند و آنها را در کیسه های کاغذی بسته بندی می کنند و درنهایت آن ها را از طریق قایق برای فروش می فرستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر