بهترین سرآشپز جهان خودکشی کرد
جسد سرآشپز بِنوآ ویولیر، که رستوران سوییسیاش در ماه دسامبر ۲۰۱۵ به عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شد، در خانهاش پیدا شد.

به گزارش بیبیسی، آقای ویولیر، رستوران "لوتل ویل" در کریسر را در نزدیکی شهر لوزان اداره میکرد.
این رستوران تاکنون سه بار ستارۀ میشلین دریافت کرده بود و در میان ۱۰۰۰ رستوران منتخب جهان از سوی "لالیست" فرانسه، جایگاه اول را کسب کرده بود.
پلیس سوییس گفته است که آقای ویلیر که زادۀ فرانسه است، ظاهراً خودکشی کرده است. او در زمان مرگ ۴۴ سال داشت.
شش ماه پیش فیلیپه روشات، استاد او و سرآشپز سابق رستوران لوتل ویل نیز از دنیا رفت.

آقای ویولیر که از سال ۱۹۹۶ در رستوران لوتل ویل کار میکرد، پس از دریافت ملیت سوییسی به همراه بریژیت، همسرش، در سال ۲۰۱۲ مالکیت رستوان در اختیار گرفتند.
فردی ژیرارده، که خود نیز تاکنون سه بار برندۀ ستارۀ میشلین شده، در رابطه با مرگ همکارش گفته است: "او مردی فوق العاده بود. استعداد و ظرفیت فوقالعادهای برای کار داشت. بسیار مهربان بود و محاسن بسیاری داشت."
ارسال نظر