۲۴۵۸۲۲
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

همه آمریکا به دنبال مهندس مسلمان!

احمد محمد مهندس ۱۴ ساله که با ساخت یک ساعت و آوردن آن در مدرسه موجبات اخراج خود را فراهم کرده بود، اینک طوفان خبری به پا کرده و همگان از ناسا گرفته تا کاخ سفید دنبال ملاقات با وی هستند.

وبسایت خبرآنلاین: احمد محمد مهندس ۱۴ ساله که با ساخت یک ساعت و آوردن آن در مدرسه موجبات اخراج خود را فراهم کرده بود، اینک طوفان خبری به پا کرده و همگان از ناسا گرفته تا کاخ سفید دنبال ملاقات با وی هستند.

پلیس این نوجوان نخبه کلاس نهم را بازداشت کرد تا ببیند آیا ابزاری که طراحی کرده ارتباطی با بمب ساختن دارد یا نه! اما وی هربار تأکید کرد که فقط یک ساعت خانگی ساخته است.

اما مارک زاکربرگ با شنیدن این خبر ضمن دعوت از این نخبه برای بازدید از کمپس «منلو پارک» گفت داشتن مهارت برای ساختن چیزی باید منجر به تشویق آن فرد شود نه بازداشت! زاکربرگ از احمد محمد خواسته تا نزد وی برود تا وی را موردحمایت تمام و کمال قرار دهد و گفته من تو را و ساختنت را دوست دارم!

از ناسا تا کاخ سفید همه به دنبال مهندس 14ساله مسلمان!+تصاویر

از ناسا تا کاخ سفید همه به دنبال مهندس 14ساله مسلمان!+تصاویر

اوباما نیز با شنیدن این خبر گفته است: چه ساعت کول و قشنگی! احمد! لطفاً آن را به کاخ سفید بیاور. ما باید مشوق کودکان سازنده باشیم که علم و فنّاوری را در امریکای بزرگ آینده می‌سازند.

هیلاری کلینتون نامزد ریاست جمهوری آینده امریکا نیز ضمن پشتیبانی از احمد محمد از وی خواسته تا به سازندگی خود ادامه دهد.

مهندسان ناسا، گوگل، Reddit و توئیتر نیز ضمن حمایت از وی، سازندگی‌اش را ستودند و وی را دعوت به همکاری کرده‌اند.

هشتک #IStandWithAhmed در ساعت انتشار خبر روی توئیتر مملو از توئیت بین کاربران آمریکایی شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    تفاوت کشور پیشرفته با جهان سوم همینه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج